Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-komeetalle melkoista hehkutusta: “Tulee hallitsemaan painoluokkaa pitkään”

Tom Aspinall, UFC.
AOP

Mittavan uran vapaaottelun parissa tehnyt Michael Bisping uskoo, että raskaansarjan väliaikainen mestari Tom Aspinall pystyy hallitsemaan painoluokkaa pitkään. Bisping uskoo, että hänen maanmiehensä voittaisi Jon Jonesin, jos herrat päätyvät samaan aikaan oktagoniin.

Tom Aspinallille aukeni tilaisuus astua kirkkaampiin parrasvaloihin, kun Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välinen ottelu peruttiin. Aspinall pääsi ottelemaan raskaansarjan väliaikaisesta mestaruudesta ja vastaan asettui Sergei Pavlovich.

Kuten hyvin tiedetään, brittiottelija vei kamppailun nimiinsä tyrmäyksellä, jonka jälkeen hänen ympärillään on käynyt melkoinen kuhina. Painoluokan varsinainen mestari, Jones on pitkällä sairaslomalla ja UFC on ilmoittanut, ettei häneltä riistetä titteliä.

Aspinallin seuraavasta vastustajasta ei ole tietoa, mutta lajisuuruus Michael Bisping uskoo, että englantilainen on vahvoilla ketä tahansa vastaan.

– Uskon, että hän (Aspinall) voittaisi Jon Jonesin, jos heidän välinen ottelunsa toteutuisi, Bisping lataa LowKickMMA:n mukaan.

– Oletan, että hän tulee hallitsemaan painoluokkaa pitkään ja nousemaan kaikkien aikojen parhaaksi raskaansarjan ottelijaksi. Olen täysin vakavissani. Sanoin tämän jo Marcin Tyburaa vastaan käydyn ottelun jälkeen. En usko, että Jones pystyisi pysäyttämään häntä, Bisping päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit