Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen UFC-ottelija lyttää supertähden kyvyt: “En ole vielä vakuuttunut”

Khamzat Chimaev
AOP

Khamzat Chimaev on tätä nykyä yksi UFC:n suurimmista tähdistä. Kaikki eivät ole kuitenkaan täysin vakuuttuneita tsetseenitaustaisen miehen kyvyistä. Entinen vapaaottelija Josh Thomson läväyttää oman mielipiteensä Chimaevista.

Khamzat Chimaev (13-0 MMA, 7-0 UFC) murtautui rakentin lailla vapaaottelufanien tietoisuuteen vuonna 2020. Chimaev otteli 10 päivän sisällä kahdesti voittaen John Phillipsin ja Rhys McKeen kahdessa eri painoluokassa.

Voittamaton Chimaev on tätä nykyä epäilemättä suuri tähti, sillä hänen kolme viimeisintä voittoaan ovat tulleet keskisarjan entisestä tittelihaastajasta Gilbert Burnsista, Kevin Hollandista ja viimeksi entisestä välisarjan mestarista Kamaru Usmanista.

Chimaevin viimeaikaiset voitot Burnsista ja Usmanista ovat olleet tiukkoja kamppailuja, jonka myötä entinen vapaottelija Josh Thomson uskoo, että Chimaevin aura on saanut kolauksen.

– Sanoin tämän viimeksi, kun näin hänen ottelevan. En ole vielä vakuuttunut hänen kyvyistään, Thomson latasi Yahoo Sportsin mukaan.

– Minua on kutsuttu typeräksi ja vihamieliseksi, mutta en välitä siitä, mitä ihmiset sanovat. Olen toiminut lajin parissa pitkään ja tiedän, että ottelijoita tulee ja menee. Hän ei ole tehnyt minuun vaikutusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit