Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Rajun tyrmäystappion kokenut UFC-tähti: “Kaikki luulivat minua kuolleeksi”

Bryce Mitchell, UFC.
AOP

Bryce Mitchell on päättänyt pitää lyhyen tauon viime kuussa Josh Emmettille kärsimänsä rankan tyrmäystappion jälkeen.

Bryce Mitchell (16-2) tuli lyhyellä varoitusajalla loukkaantuneen Giga Chikadzen tilalle Josh Emmettiä (19-4) vastaan UFC 296 -tapahtumassa. Emmett, joka tunnetaan yhtenä koko lajin kovimmista lyöjistä, tyrmäsi Mitchellin heti ensimmäisessä erässä oikealla yläkoukulla.

Tappion jälkeen “Thug Nasty” on päättänyt siirtyä omaan “aivotärähdysprotokollaansa”, joka koostuu kuuden kuukauden lepoajasta.

– Olen omassa aivotärähdysprotokollassani. Konsultoin myös valmentajiani, ja periaatteessa kaikki olivat samaa mieltä. Ei sparraamista kuuteen kuukauteen.

– Minun on (rakennettava uusi talo) ja (odotan ensimmäistä lastani), mutta olen heti seuraavalla harjoitusleirillä sen jälkeen. Hyvä asia on se, ettei minun tarvitse kiirehtiä mihinkään suuntaan, 29-vuotias Mitchell kertoi Sherdogin mukaan.

Mitchell otti kantaa myös läheistensä suhtautumista rajuun tyrmäystappioon.

– Pahinta oli olla tekemisissä kaikkien kanssa sen jälkeen, koska kaikki luulivat minua kuolleeksi. Kaikki tuntemani ihmiset itkivät.

– Positiivisena puolena on se, että se oli minulle urani helpoin ottelu. En ole ikinä ollut kamppailussa, jonka jälkeen oloni olisi ollut näin hyvä. Heräsin ambulanssissa enkä juuri muistanut, mitä oli tapahtunut. En tuntenut ollenkaan kipua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit