Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti vastaa haastajalleen: “90 prosenttia kohtaamistasi ottelijoista ei sano minulle mitään”

Jon Jones
AOP

UFC raskaansarjan mestari, Jon Jones on lyttää painoluokan väliaikaista titteliä hallussaan pitävän Tom Aspinallin. Jonesin mukaan englantilainen on kohdannut toistaiseksi lähinnä nimettömiä ottelijoita.

Jon Jones, entinen kaksinkertainen kiistaton kevyen raskaansarjan mestari, on ollut sivussa sen jälkeen, kun hän otteli viime vuoden maaliskuussa vapaana olleen raskaansarjan mestaruudesta. Jones vei tittelin nimiinsä, kun hän voitti Ciryl Ganen ensimmäisessä erässä giljotiinikuristuksella.

Jonesin oli määrä tehdä paluu Madison Square Gardenissa järjestetyssä UFC 295:ssä, mutta hän joutui jättämään jättäytymään pois kortilta vakavan vamman takia.

Väliaikaisen mestaruuden tämän jälkeen vienyt Tom Aspinall on soittanut suutaan Jonesin suuntaan, mutta jenkkiottelija ei pidä englantilaista arvoisenaan vastustajan. Jones ei ole vakuuttunut vastustajista, joiden kanssa Aspinall on noussut kehään.

– Vain neljä tunnistettavaa vastustajaa ja hän pitää itseään jo Englannin kuninkaana. Sinusta ja esittämistäsi haasteista tullaan kehittämään legendaarisia tarinoita.

– Tarkoitan, etteivät asiat ole ihan niin kuin luulet. Minä olin mestari 23-vuotiaana, joten et voi väittää 30-vuotiaana jahdanneesi minua koko ikäsi. 90 prosenttia kohtaamistasi ottelijoista ei sano minulle mitään.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit