Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Brittitähti nousee kehään voittamattoman mestarin kanssa: “Uskon vahvasti omiin kykyihini”

Callum Smith
AOP

Callum Smith sanoo tyrmäävänsä Artur Beterbievin kevyen raskaansarjan maailmanmestaruusottelussa, jos hän pystyy esittämään “parhaan version” itsestään.

Callum Smithillä on hurja haaste edessään, kun hän kohtaa Artur Beterbievin viikonloppuna. Kaksikon välisen ottelun panoksena on kevyen raskaansarjan IBF-, WBC- ja WBO-tittelit.

Beterbiev on voittanut kaikki 19 käymäänsä ammattilaisotteluaan tyrmäyksellä. Smith, joka puolestaan kärsi uransa (29-1) toistaiseksi ainoan tappion Saul ’’Canelo’’ Alvarezia vastaan, on luottavaisin mielin vastustajansa hurjasta rekordista huolimatta.

– Uskon vahvasti omiin kykyihini. Tiedän, kuinka hyvä olen ja mihin pystyn. Jos saan parhaan versioni esiin, uskon voittavani kenet tahansa tällä planeetalla. Olen todistanut sen monta kertaa aiemmin, Smith kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Minulle on tietysti sattunut yksi lipsahdus urallani (Canelo-ottelu), mutta paras versioni tyrmää Artur Beterbievin parhaan version.

Miehet kohtasivat ensimmäistä kertaa otteluviikolla järjestetyssä punnitustilaisuudessa. Tunteet pysyivät kurissa ja kumpikin herroista esiintyi suhteellisen ilmeettömänä.

– En usko, että ottelua voi voittaa etukäteen pelottelemalla vastustajaa, varsinkaan tällä tasolla. On silti hyvä päästä näkemään tuleva vastustaja, jotta vireystila säilyy korkealla, Smith päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit