Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n venäläistähdellä selkeät tavoitteet: “Kukaan ei ansaitse titteliottelua enemmän kuin minä”

Magomed Ankalaev, UFC.
AOP

Entinen kevyen raskaansarjan tittelihaastaja Magomed Ankalaev lähtee itsevarmalla asenteella tulevaan otteluunsa brasilialaista Johnny Walkeria vastaan. Ankalaev uskoo, että voittamalla Ankalaevin hänelle avautuu mahdollisuus päästä ottelemaan painoluokan mestaruudesta.

Magomed Ankalaev nousi edellisen kerran oktagoniin viime vuoden lokakuussa, jolloin hän kohtasi brasilialaisen Johnny Walkerin. Ottelu päättyi ratkaisemattomaan Ankalaevin sääntöjen vastaisen polvipotkun seurauksena, jonka jälkeen herrojen välille alettiin välittömästi suunnitella uutta kohtaamista.

Sellainen on luvassa tänä viikonloppuna, kun miehet astuvat toistamiseen häkkiin. Ankalaev, joka lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina, myöntää katsovansa jo Walker-ottelua pidemmälle. Miehen silmissä kiintää Alex Pereiran hallussa oleva kevyen raskaansarjan mestaruusvyö.

– Jos voitan tämän ottelun (Walkeria vastaan), niin kukaan ei periaatteessa ansaitse titteliottelua enemmän kuin minä, Ankalaev toteaa LowKickMMA:n mukaan.

Vapaaottelu-urallaan toistaiseksi vain yhden tappion kokenut venäläinen on kohdannut useita painoluokan suurnimiä, kuten Tiago Santos, Volkan Oezdemir ja Anthony Smith.

Ennen mahdollista mestaruusottelua Ankalaevin on kuitenkin selvittävä Walkerin asettamasta haasteesta. Vaikka moni pitää venäläisen voittoa lähes itsestäänselvyytenä, asetelmat voivat luonnollisesti muuttua silmän räpäyksessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit