Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vaihtaako vyö omistajaa? – “Smith on vaarallinen ottelija, jolla on loistava vasen koukku”

Artur Beterbiev (vas.), Anthony Yarde.
AOP

Artur Beterbiev puolustaa kevyen raskaansarjan maailmanmestaruuttaan Callum Smithiä vastaan tänä viikonloppuna Kanadan Quebec Cityssä. Beterbievin kertaalleen kohdannut Anthony Yarde povaa ottelusta jännittävää kamppailua.

Artur Beterbiev, joka on voittanut kaikki 19 käymäänsä ammattilaisottelua tyrmäyksellä, on kovaa vauhtia matkalla kohti mestaruusottelua Dmitri Bivolia vastaan.

Tätä ennen venäläinen joutuu kuitenkin kovan haasteen eteen, sillä viikonloppuna vastaan asettuu englantilainen Callum Smith.

Painoluokkaa ylöspäin Saul ’’Canelo’’ Alvarezille kärsityn tappion jälkeen vaihtanut Smith on ottanut kovia päänahkoja kevyessä raskaassa sarjassa, joten Beterbieville ei liene luvassa helppoa iltapuhdetta.

Kertaalleen uransa aikana Beterbievin kanssa otellut Anthony Yarde uskoo, että luvassa on viihdyttävä kamppailu, joka voi kääntyä kumman tahansa eduksi.

– Uskon, että Beterbiev saa lopulta Smithin kiinni, ja hänen laskelmoitu painostuksensa saa Smithin nurkkaan, jossa hän pääsee antamaan tarvittavat lyönnit. Beterbiev on kuitenkin 38-vuotias, emmekä tiedä mihin suuntaan hän on menossa, Yarde tuumii Boxig Socialin mukaan.

– Smith on vaarallinen ottelija, jolla on loistava vasen koukku. Jos hän saa etäisyyden kuntoon ja pystyy käyttämään aseitaan tästä voi tulla erittäin mielenkiintoinen ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit