Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

The Masters käyntiin! – Snookerin arvoturnauksessa suursuosikki

Ronnie O'Sullivan snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella aloitetaan sunnuntaina vuoden toinen triple crown -turnaus, kun perinteinen kutsuturnaus The Masters käynnistyy Englannin Lontoossa. Alexandra Palacessa pelattavassa turnauksessa pelaa 16 maailmanlistan kärkipelaajaa, joten turnauksen taso on taattu. Välierään asti ottelut ratkaistaan paras 11’sta menetelmällä, mutta finaalissa viikon päästä sunnuntaina vaaditaan kymmenen erävoittoa.

The Masters käynnistyy sunnuntaina kahdella ottelulla Englannin pääkaupungissa Lontoossa.

Turnaus käynnistyy todella mielenkiintoisella väännöllä, kun Belgian hallitseva maailmanmestari Luca Brecel kohtaa Englannin Jack Lisowksin kello 15.00 alkaen. Avauspäivän toisessa ottelussa kohtaavat Englannin Shaun Murphy ja Kiinan hurjassa nousussa ollut Zhang Anda.

Maanantaina pelattavissa otteluissa nähdään turnauksen suurin mestarisuosikki iskussa, kun UK Championshipin joulukuussa voittanut Ronnie O’Sullivan aloittaa turnauksensa. O’Sullivan kohtaa ensimmäisellä kierroksella Kiinan Ding Junhuin, joka kaatui UK’n finaalissa 10-7 -lukemin hurjan näytöksen jälkeen. Ding on urallaan voittanut kertaalleen Mastersin sekä kolmesti UK’n.

Maanantain myöhemmässä kamppailussa Walesin Mark Williams kohtaa Ali Carterin.

Tiistaina turnauksen aloittaa O’Sullivanin jälkeen kakkossuosikki eli Englannin hallitseva Masters-voittaja Judd Trump. Trump kohtaa ottelussa maanmiehensä Kyren Wilsonin, jonka tämä kausi on ollut vaikea. Tiistain myöhemmässä kamppailussa Suomessakin vieraillut Australian Neil Robertson kohtaa Englannin Barry Hawkinsin.

Keskiviikkona ensimmäinen kierros päättyy, kun Pohjois-Irlannin Mark Allen kohtaa Skotlannin John Higginsin. Ensimmäinen kierros päättyy keskiviikkoiltana Mark Selbyn ja Robert Milkinsin väliseen kamppailuun.

Turnauksessa pelaa yhteensä seitsemän triple crown klubiin kuuluvaa pelaajaa, eli pelaajia jotka ovat voittaneet maailmanmestaruuden, The Mastersin ja UK’n. Entisiä Masters-voittajia turnauksessa on mukana yhdeksän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut