Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

The Mastersissa jättiyllätys! – Snookerin maailmanmestari tylysti laulukuoroon

Jack Lisowski on englantilainen snookertähti.
AOP

Snookerin kauden toinen kolmesta triple crown arvoturnauksesta on käynnistynyt Englannin Lontoossa. Lontoossa Alexandra Palacessa pelattavassa Mastersissa on kahdeksan maailman parasta pelaajaa sijoitettuna kaavioon. Turnauksen voittoon tarvitaan neljä otteluvoittoa ja yhteensä 28 erävoittoa. Ensimmäinen kierros kestää aina keskiviikolle. Puolivälierät pelataan torstain sekä perjantain aikana, välierät lauantaina ja kahdessa osassa pelattava loppuottelu sunnuntaina.

The Mastersin avauspäivä pitää sisällään kaksi ottelua niin kuin jokainen muukin pelipäivä ennen finaalia. Sunnuntaina turnaus käynnistyi ottelulla, jossa Belgian Luca Brecel sai haasteen Jack Lisowskilta. Hallitsevan maailmanmestari on ollut suhteellisen vahva tähän mennessä, mutta Mastersissa matka päättyi ensimmäiseen otteluun. Englantilainen Lisowski oli ottelussa tyly ja voitti sen kahdeksassa erässä lukemin 6-2.

Lisowski onnistui nopeatahtisena pelaajana lyömään pallot 85 prosentin varmuudella pussiin, kun Brecel onnistui 74 prosentin varmuudella. Lisowski teki otteluun kuusi vähintään 50 pisteen sarjaa ja yhden satasen, joka oli pelaajalle uran 500.

Englantilainen tykitti itsensä neljällä vahvalla lyöntisarjalla ottelun tauolle 4-0 -johdossa. Belgialainen nousi ottelussa 80 ja 72 pisteen sarjoilla 4-2’n, mutta Lisowski ei tästä hämääntynyt vaan vei ottelun erät seitsemän ja kahdeksan.

Sunnuntain toisessa ottelussa Englannin Shaun Murphy pelaa Kiinan erinomaisesti pussittavaa Zhang Andaa vastaan. Lisowski saa torstain puolivälierään tämän ottelun voittajan vastaansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut