Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä suomalaisten fanittama joukkue teki tarvittavan! – Tämä tuo pudotuspelipaikan

Pittsburgh Steelersin Najee Harris.
AOP

NFL:n historiassa yhteensä kuusi Super Bowlia voittanut Pittsburgh Steelers tuli kovilla panoksilla runkosarjan viimeiselle kierrokselle. Steelers tarvitsi AFC:n pohjoisen divisioonan sisäisestä ottelusta voiton Baltimore Ravensin vieraana, jotta mahdollisuudet pudotuspeleihin pysyisivät elossa. Steelers onnistui tehtävässä ja joutuu sunnuntaina odottamaan viimeisten pelien tuloksia.

Mike Tomlinin valmentama Pittsburgh Steelers päätti NFL:n runkosarjan tyylillä. Steelers haki vierasvoiton jo AFC:n konferenssin voiton varmistaneen Baltimore Ravensin vieraista 17-10 -lukemin ja nousi ainakin hetkellisesti AFC:n konferenssissa kiinni pudotuspelipaikkaan.

Steelersille voitto oli kauden kymmenes, vaikka joukkue on kärsinyt loukkaantumisista. Steelersin ykköspelinrakentaja Kenny Pickett ei pelannut tässäkään ottelussa.

Viime viikkoina erinomaisesti Pickettiä tuurannut Mason Rudolph pelasi jälleen erinomaisen ottelun heittämällä 18 heittoa 20’stä perille ja viimeistelemällä yhden touchdownin. Heittojaardeja Rudolphille kertyi sateisessa kelissä yhteensä 152.

Steelersin keskushyökkääjä Najee Harris oli vahvassa vireessä. 26 kannolla Harris keräsi 112 jaardia ja touchdownin. Heittohyökkäyksessä Diontae Johnson eteni neljällä kopilla 89 jaardia ja viimeisteli yhden touchdownin. Touchdown oli hieno 71 jaardin touchdown, kun Rudolph vapautti kokeneen laitahyökkääjän hienolla heitolla.

Ottelusta Steelers sai myös takaiskun, kun puolustuksen kulmakivi T.J. Watt satutti jalkaansa. Pelikunto mahdollisessa pudotuspeliottelussa on vielä epäselvää.

Sunnuntaina Jacksonville Jaguars kohtaa Tennessee Titansin. Mikäli Titans voittaa ottelun, niin samalla Steelers ja Buffalo Bills varmistavat pudotuspelipaikan.

Mikäli Jaguars voittaa ottelun nousee joukkue Houston Texansin ohi AFC:n eteläisen divisioonan voittoon ja kotietuun ensi viikonlopun villi kortti -kierrokselle. Jaguarsin voitto tarkoittaa samalla sitä, että Miami Dolphinsin tulee maanantain vastaisena yönä voittaa Buffalo Bills, jotta Steelers selvittäisi tiensä pudotuspeleihin. Tällöin Bills tippuisi pudotuspelien ulkopuolelle. Bills voittamalla Dolphinsin nousee divisioonan voittoon ja saa kotiedun ensi viikonlopun ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo