Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättiyllätys snookerin arvoturnauksessa! – Supersuosikki tylysti laulukuoroon

Ali Carter voitti German Mastersin.
AOP

Englannin pääkaupungissa Lontoossa pelataan tällä viikolla arvostettu snookerturnaus eli The Masters. Alexandra Palacessa pelattavassa turnauksessa on mukana 16 maailman parasta pelaajaa, jotka on sijoitettu kaavioon. Turnauksen voittamiseen tarvitaan siis neljä voittoa. Neljä ensimmäistä pelaajaa on selvittänyt tiensä torstaina ja perjantaina pelattaviin puolivälieriin.

Snookeryleisö sai nähdä maanantaina jättimäisen yllätyksen The Mastersin ensimmäisellä kierroksella. Walesin Mark Williams taipui Alexandra Palacessa moninkertaiselle MM-finalistille Englannin Ali Carterille kymmenen erän painin jälkeen 6-4 -erin.

Carter oli ottelussa kokonaisuutena huomattavasti varmempi kuin Williams, joka normaalisti pelaa äärimmäisen tarkkaa pussituspeliä. Carter teki otteluun kaksi yli sadan pisteen sarjaa ja viimeisteli hurjan 133 pisteen sarjan, joka jäi ottelun kovimmaksi.

Englantilainen teki ottelussa viisi vähintään 60 pisteen sarjaa, kun walesilainen teki vain kolme yli 60 pisteen sarjaa. Kolmella yli 60 pisteen sarjalla Williams voitti eränsä.

Williams voitti kolmesta ensimmäisestä erästä kaksi, mutta tauolle lähdettiin 2-2 -tasatilanteesta.

Walesilainen lajin kolminkertainen maailmanmestari aloitti tauon jälkeen pelit hurjalla 93 pisteen sarjalla, mutta tätä seurasi Carterin kaksi yli sadan sarjaa, joista ensimmäinen oli 118 ja toinen ottelun parhaaksi jäänyt 133. Williams nousi ottelussa vielä tasoihin 86 pisteen sarjalla, mutta Carter oli lopulta etevämpi vieden ottelun yhdeksännen ja kymmenennen erän 61 ja 73 pisteen sarjoilla.

Carter kohtaa omassa puolivälierässään joko hallitsevan mestarin Judd Trumpin tai Kyren Wilsonin. Herrat pelaavat oman ensimmäisen kierroksen ottelunsa iltapäivällä tiistaina kello 15.00 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut