Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

The Mastersissa puolivälieräpaikat jaossa! – Tiistaina kaksi kiinnostavaa ottelua

Judd Trump German Masters-turnauksessa
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla arvostettua kutsuturnausta. The Masters -turnaus käydään Englannin pääkaupungissa Lontoossa Alexandra Palacessa, jossa käytiin dartsin MM-kisat ennen loistavan snookerturnauksen alkua. 16 pelaajan turnauksessa ensimmäiset neljä pelaajaa puolivälieriin ovat selvillä. Tiistaina selviää kaksi lisää, kun tarjolla on erinomaiset ottelut.

Tiistaina pelataan snookerin The Mastersin ensimmäisen kierroksen viides ja kuudes ottelu. Päivä alkaa kello 15.00 Englannin Judd Trumpin ja Kyren Wilsonin välisellä ottelulla. Trump on turnauksen hallitseva mestari ja on tällä kaudella ollut huimassa vireessä. Wilsonin pelaaminen on ailahdellut reilusti, joten hallitseva mestari lähtee suosikkina tähän kamppailuun.

Trumpin ja Wilsonin välisen ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä Ali Carterin, joka kaatoi Mark Williamsin maanantain myöhäisillassa.

Päivän jälkimmäinen ottelu pitää myös mielenkiintoa sisällään, sillä Australian Neil Robertson palaa snookerveralle ja kohtaa Englannin Barry Hawkinsin. Robertsonin kausi on ollut hänen tasoonsa nähden heikko. Hawkins on tasaisen varma pelaaja, jonka peli ei säkenöi, mutta se on tasaisen varmaa.

Iltaottelun voittaja kohtaa puolivälierässä Ronnie O’Sullivanin. O’Sullivan kaatoi maanantaina Kiinan Ding Junhuin omassa ensimmäisen kierroksen ottelussa, kuten Penkkiurheilu.com uutisoi. 

Turnauksen ensimmäinen kierros pelataan loppuun keskiviikkona. Puolivälierät ovat vuorossa torstain ja perjantain aikana. Välierät pelataan lauantaina ja sunnuntaina on luvassa kaksiosainen loppuottelu. Loppuotteluun asti turnauksessa tarvitaan kuusi erävoittoa otteluvoittoon. Loppuottelu pelataan paras 19’sta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut