Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

The Mastersin avauskierros päättyy! – Keskiviikkona luvassa huimat ottelut

John Higgins Snookerin MM-kisoissa 2022
AOP

Snookerin kauden toisessa triple crown turnauksessa eli Englannin pääkaupungissa Lontoossa pelattavassa The Mastersissa on kaksi avauskierroksen ottelua vielä jäljellä. Tiensä puolivälieriin on selvittänyt jo kuusi pelaajaa ja neljällä on vielä mahdollisuus paikka kahdeksan paikan joukosta ottaa. Turnauksessa on jäljellä ensimmäisellä kierroksella vielä kolme aiempaa The Mastersin voittanutta pelaajaa.

Keskiviikko on snookerin ystäville todellinen juhlapäivä, sillä Alexandra Palacessa pelattavassa The Mastersissa saatetaan avauskierros loppuun. Iltapäivällä kello 15.00 käynnistyvässä ottelussa kohtaavat Pohjois-Irlannin Mark Allen ja Skotlannin snookerlegenda, lajin nelinkertainen maailmanmestari John Higgins.

Illalla kello 21.00 käynnistyvässä ottelussa lajin viisinkertainen maailmanmestari Mark Selby saa vastaansa Robert Milkinsin, joka on noussut kahden viime kauden aikana snookerin maailmanlistalla merkittävästi.

Otteluparien voittajat kohtaavat toisensa perjantaina pelattavassa puolivälierässä.

Puolivälierissä tullaan torstain ja perjantain aikana näkemään huimia ottelupareja. Torstaina turnauksen suurin mestarisuosikki Ronnie O’Sullivan kohtaa Barry Hawkinsin, joka kaatoi Australian Neil Robertsonin tieltään tiistai-iltana. Torstain myöhemmässä ottelussa Shaun Murphy pääsee Jack Lisowskin testiin. Kumpikin voittivat avauskierroksen ottelunsa tylysti 6-2 -lukemin.

Perjantaina The Mastersin hallitseva mestari Judd Trump kohtaa maanmiehensä Ali Carterin.

Turnauksen peliformaatti aina välieriin asti on samanlainen eli kuudella erävoitolla otteluvoittoon. Loppuottelu pelataan kahdessa sessiossa tavoitteena kerätä kymmenen erävoittoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut