Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan mykistävällä tavalla World Grand Prixiin!

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelattiin viime viikolla päätökseen arvostettu kutsuturnaus The Masters. Masters pelattiin tänäkin vuonna Englannin pääkaupungissa Lontoossa sijaitsevassa Alexandra Palacessa. 16 maailman parhaan snookerpelaajan välinen turnaus päättyi jo kahdeksatta kertaa historiassa Englannin Ronnie O’Sullivanin voittoon. O’Sullivan kaatoi sunnuntaina turnauksen loppuottelussa Ali Carterin.

Maanantaina käynnistyi snookerin maailmankiertueella World Grand Prix -turnaus. Turnaus pelataan Englannin Leicesterissä, joka on tunnetusti snookerin supertähti Mark Selbyn kotikaupunki.

Turnauksessa pelataan ensimmäinen kierros loppuun keskiviikkona ja tämän jälkeen turnauksessa on 16 parasta pelaajaa selvillä. Toinen kierros eli kahdeksan ottelua pelataan keskiviikon ja torstain aikana. Keskiviikkona Suomen aikaa iltapäivällä pelataan neljä viimeistä ensimmäisen kierroksen ottelua ja illalla käynnistetään toinen kierros.

Tiistaina turnauksessa nähtiin The Mastersin finaalissa pelanneet Ronnie O’Sullivan ja Ali Carter tositoimissa. Carterilla oli vaikeaa ensimmäisen kierroksen ottelussaan, sillä englantilainen kaatoi Kiinan Wu Yizen vasta seitsemännessä ja ratkaisevassa erässä omattuaan ottelupallon.

O’Sullivan aloitti oman turnauksensa mykistävällä tavalla Kiinan Pang Junxua vastaan. O’Sullivan oli matkalla jo puhtaaseen 4-0 -voittoon, mutta löi tiukan punaisen ohi neljännessä erässä tehtyään 50 pistettä. Tätä seurasi kiinalaisen lähes sadan pisteen sarja ja kavennus. Viides erä kääntyi myös kiinalaiselle yli sadan pisteen sarjalla, mutta O’Sullivan päätti ottelun pöydän tyhjennykseen ja yli 90 pisteen sarjaan.

O’Sullivan kohtaa toisella kierroksella Zhou Yuelongin, joka voitti viidessä erässä Skotlannin Stephen Maguiren. Carter kohtaa kotiyleisön edessä pelaavan Selbyn keskiviikkoiltana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut