Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin megatähti täysin jäässä – Kunnon turpasauna!

Mark Selby teki maksimin MM-finaalissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Englannin Leicesterissä World Grand Prix -turnausta, jossa voittajalle on tarjolla yhteensä 100 tuhatta puntaa. Turnauksessa on selvitetty torstaina pelaajia puolivälieriin ja kaksi ensimmäistä puolivälierääkin on ollut jo ohjelmassa. Ensimmäinen pelaaja perjantaina ja lauantaina pelattaviin välieriin on myös selvillä.

Snookerin supertähti, moninkertainen maailmanmestari Mark Selby koki melkoisen turpasaunan omassa kotikaupungissaan Leicesterissä. Selby jäi World Grand Prix -rankingturnauksen puolivälierässä täysin maailmanmestari Judd Trumpin jalkoihin häviten 5-1 -lukemin.

Trump oli ottelussa tarpeeksi hyvä tehden kolme vähintään 50 pisteen sarjaa joista isoin oli 119 pisteen sarja neljänteen erään. Trump tykitti itsensä tauolle 4-0 -johdossa, vaikka antoi Selbylle kaksikin erinomaista tilaisuutta viedä eriä nimiinsä, mutta tyypilleen epäuskollisesti Selby pussitti todella huonosti.

Tauon jälkeen Selby sai oman paikkansa Trumpin virheiden jälkeen ja putsasi pöydän tehden tasan sadan pisteen sarjan. Viimeiseksi jääneessä kuudennessa erässä Selby sai jälleen paikan, jota ei käyttänyt hyödykseen, joten erä meni Trumpille 68 pisteen sarjalla ja samoin koko ottelu.

Trump kohtaa perjantain välierässä joko Walesin Mark Williamsin tai Kiinan Cao Yupengin.

Perjantaina iltapäivällä on luvassa kaksi puolivälierää, kun Ronnie O’Sullivan kohtaa Englannin Gary Wilsonin ja Kiinan pojat Zhang Anda sekä Ding Junhui taistelevat paikasta välierään. Anda on onnistunut tällä kaudella O’Sullivanin kaatamaan, mutta Dingille O’Sullivan on ollut nihkeä vastus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut