Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerissa jättimäinen yllätys! – Ronnie O’Sullivanin verivihollinen tylysti laulukuoroon

Sam Craigie kaatoi Ali Carterin Berliinissä German Mastersissa.
AOP

Tällä viikolla snookerin maailmankiertueella pelataan perinteistä German Mastersia. Turnaus pelataan Tempodromilla Berliinissä eli Saksan pääkaupungissa. Turnauksen alla snookerfanit saivat ikäviä uutisia, sillä snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan ilmoitti jättävänsä turnauksen väliin. Se avaa toisille huippupelaajille helpomman tien kohti mestaruutta.

German Mastersissa vietettiin perjantaina tunnetusti puolivälieräpäivää. Päivän ensimmäisissä otteluissa saatiin selkeät voitot, kun Kiinan Si Jiahui kaatoi Walersin Ryan Dayn ja Judd Trump hoiteli alun vaikeuksien jälkeen Skotlannin John Higginsin. Jiahui oli Dayta vahvempi 5-1 -erin ja Trump kaatoi Higginsin 5-2 -lukemin oltuaan jo 2-1 -erin perässä.

Illalla pelatuissa puolivälierissä tahti ei hiljentynyt vaan päinvastoin koventui. Turnauksen yksi mestarisuosikeista eli Englannin Kyren Wilson jatkoi vahvoja otteita kaatamalla vahvaa turnausta pelanneen Kiinan Fan Zhengyin suoraan viidessä erässä.

Pääpöydällä nähtiin kuitenkin jättiyllätys, kun vastikään The Mastersin finaalissa esiintynyt Ali Carter jäi Sam Craigien jyrän alle. 30-vuotias Craigie kaatoi Ronnie O’Sullivanin kanssa vähän sanaharkassa olevan kaksinkertaisen MM-finalistin kuudessa erässä 5-1 -lukemin. Craigie eteni uransa ensimmäiseen ranking-turnauksen välierään.

Craigie karkasi ottelun ainoalle tauolle 4-0 -johdossa tekemällä lukuisia pelkäämättömiä pussituksia. Viides erä meni Carterille, mutta kuudes erä päätyi jälleen yllättäjälle. Craigie pääsi kuudennessa erässä yrittämään maksimia, mutta mokasi mahdollisuutensa 80 pisteen jälkeen tekemällä samalla lyönnillä kaksi punaista.

Lauantaina pelataan välierät paras 11’sta menetelmällä, eli finaalipaikkaan tarvitaan kuusi erävoittoa. Craigie kohtaa omassa välierässään Trumpin ja Wilson saa haasteen Jiahuilta. Välierien häviäjät tienaavat 17500 puntaa ja turnauksen voittajalle on luvassa 80 tuhatta puntaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut