Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Uskomaton nousu! – NFL:n kestomenestyjä teki sen

San Francisco 49ersin tähtijuoksija Christian McCaffrey.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkösliigassa NFL:ssä on tämän vuoden Super Bowl -joukkueet selvillä. Super Bowl pelataan kahden viikon kuluttua Las Vegasissa ja tässä ottelussa kohtaavat Kansas City Chiefs sekä San Francisco 49ers. Chiefs vei nimiinsä AFC:n konferenssin ja 49ers nousi hurjalla tavalla voittoon Detroit Lionsista NFC:n konferenssifinaalissa.

Kyle Shanahanin valmentama San Francisco 49ers eteni NFL:n loppuotteluun eli Super Bowliin. 49ers kaatoi Levi’s Stadiumilla Dan Campbellin valmentaman Detroit Lionsin hurjan otatuksen päätteeksi 34-31 -lukemin.

Ottelu oli todella jännittävä näytös, sillä Lions johti ottelua parhaimmillaan jo 17 pisteellä 24-7. Toisella jaksolla kotijoukkue löysi kuitenkin kaasupolkimen nousten tasoihin ja ohi. Parhaimmillaan 49ers johti ottelua jo 34-24 -lukemin, mutta viimeisen kahden minuutin aikana Lions nousi touchdownilla kolmen pisteen päähän, mutta ei lähemmäksi.

Campbellin valmentama Lions teki ottelussa kolme merkittävää virhettä, jotka käänsivät ottelun 49ersille. Ensimmäisellä puoliajalla Lions yritti potkumaalietäisyydellä uusia yrityksiä neljännellä yrityksellä, mutta epäonnistui. Toisella jaksolla touchdownin ottelussa viimeistellyt tulokaskeskushyökkääjä Jahmyr Gibbs hassasi pallon 25 jaardia omasta maalista ja 49ers pääsi nousemaan ottelussa tasoihin todella helposti.

27-24 -tilanteessa Lionsilla oli neljännellä neljänneksellä mahdollisuus nousta potkumaalilla tasoihin, mutta yritti uusia neljännellä yrityksellä, kun peliaikaa oli vielä kahdeksan minuuttia jäljellä onnistumatta tässä.

49ersin ykköstähti ottelussa oli kaksi touchdownia viimeistellyt keskushyökkääjä Christian McCaffrey. Ottelun ratkaisseen touchdownin viimeisteli joukkueen kakkosjuoksija Elijah Mitchell, kun ottelua oli reilut kolme minuuttia jäljellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo