Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n superjoukkue teki sen jälleen! – Jo neljäs reissu Super Bowliin

NFL:ssä ensimmäinen joukkue kahden viikon kuluttua pelattavaan Super Bowliin on selvillä. Se on viime vuoden tapaan Kansas City Chiefs, joka yrittää voittaa toista vuotta putkeen Super Bowlin. Se on temppu jossa viimeksi on onnistunut Tom Bradyn tähdittämä New England Patriots 2000-luvun alussa. Chiefs kaatoi AFC:n konferenssifinaalissa Baltimore Ravensin.

Andy Reidin valmentama Kansas City Chiefs hakee toista Super Bowl -voittoa putkeen kahden viikon päästä Las Vegasissa. Chiefs kaatoi AFC:n konferenssifinaalissa John Harbaughin valmentaman AFC:n konferenssin ykkösjoukkue Baltimore Ravensin M&T Bank Stadiumilla 17-10 -lukemin.

Chiefs kohtaa Super Bowlissa San Francisco 49ersin, joka kaatoi Detroit Lionsin NFC:n konferenssifinaalissa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Reidin valmentamalle miehistölle tämä on Patrick Mahomesin aikana jo neljäs reissu Super Bowliin. Kolmesta aiemmasta on kaksi voittoa ja yksi tappio tuloksena.

Chiefs ratkaisi ottelun hyökkäyksen puolesta ensimmäisellä jaksolla, kun sisempi laitahyökkääjä Travis Kelce ja keskushyökkääjä Isiah Pachedo viimeistelivät touchdownit mieheen, ja Harrison Butker teki yli 50 jaardisen potkumaalin.

Toisella puoliajalla Chiefsin puolustus sai pallonriistot maalialueellaan kahdesti ja tämä jätti käytännössä varmat 14 pistettä Ravensilta kentälle.

Lähimpänä touchdownia kotijoukkueelta toisella jaksolla oli tulokaslaitahyökkääjä Zay Flowers, joka syöksyi pallon kanssa kohti maalialuetta, mutta Chiefsin takakentän puolustaja törkkäsi pallon irti käsistä alle metri maaliviivasta ja Chiefs sai pallon haltuunsa.

Flowers vastasi ensimmäisellä jaksolla Ravensin ainoasta touchdownista ottelussa hienolla 30 jaardin kopilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo