Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Puolustava Euroopan mestari Topi Raitanen joutui EM-kisoissa heti alkuerissä hommiin: “Jouduin ihan juoksemaan”

Topi Raitanen 3000m esteillä voittoon Ruotsi-ottelussa
AOP

Yleisurheilun EM-kisojen toinen kisapäivä alkoi suomalaisittain mielenkiintoisesti, kun hallitseva Euroopan mestari Topi Raitanen juoksi 3000m esteiden alkuerissä.

Topi Raitasen aika 8.22,42 riitti kovavauhtisessa erässä viidenteen sijaan. Kun erästä kahdeksan nopeinta eteni finaaliin, riitti myös Raitasen veto näin jatkoon.

Raitanen juoksi alkumatkan rauhallisesti ja tarkkaillen, mutta varmisti finaalipaikkansa väkevällä loppukirillä. Erän voittoon juoksi Espanjan Daniel Arce ajalla 8.21,46. Raitasen erässä paineltiin yli kymmenen sekuntia toista erää nopeampaa.

– Tiesin, että tästä erästä tulisi kovempi kuin ensimmäisestä. Jouduin ihan juoksemaan, aamut ovat vaikeita, Raitanen summasi Ylen haastattelussa juoksun jälkeen.

– Yritin ottaa rauhassa ja yritin huolehtia, että olen asemissa, kun kaksi viimeistä kierrosta alkoivat. Miehiä kaatui. Harmi kun noin sattuu. Onneksi ei vaikuttanut omaan tekemiseen, mies jatkoi.

Finaaliin Raitanen lähtee avoimella mielellä. Alkuerän tapaan mies varmasti myös finaalissa pitää tarkasti silmällä tilannetta ja pyrkii hyviin asetelmiin ratkaisuhetkiä varten.

– Finaali on aina uusi juoksu. Katsotaan, että kuka avaa pelin, Raitanen ennakoi finaalista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu