Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Bottas 6. ensimmäisissä harjoituksissa – Leclerc tervehti ystäviään kesken kierroksen

Valtteri Bottas ensimmäisten harjoitusten 6.
AOP

Formula ykkösten Monacon GP-viikonloppu starttasi tapahtumalle tyypilliseen tapaan torstain harjoituksilla. Ensimmäisen harjoitussession nopein oli meksikolainen Sergio Perez ennen Carlos Sainzia ja Max Verstappenia.

Harjoitusten erikoisimmasta tapahtumasta vastasi kotimaisemissaan ajava Charles Leclerc. Ferrari-kuskin ystävät seurasivat harjoituksia parvekkeelta Beau Rivage -mutkan yläpuolelta. Leclerc ei jättänyt suurta banderollia huomioimatta, vaan tervehti reippaasti oikealla kädellään kisakatsomoa. Leclercin harjoitukset päättyivät kuitenkin jo aikaisin, kun Ferrarista hajosi vaihdelaatikko.

Valtteri Bottas oli kuudenneksi nopein. Bottas hävisi tallikaverilleen Lewis Hamiltonille 150 sadasosaa, Pereziin eroa kertyi 0,6 sekuntia. Kimi Räikkönen oli harjoitusten kymmenes 1,6 sekuntia kärkeä hitaampana. Tallit testaavat ensimmäisissä harjoituksissa vielä kovin erilaisia asioita, joten liian isoja johtopäätöksiä ensimmäisen session ajoista ei kannata vetää. Aiempien kilpailujen perusteella Bottaksen pitäisi olla mukana taistelemassa paalupaikasta ja jopa Monacon GP:n voitosta.

Monacossa ajetaan tänään vielä toiset harjoitukset. Huomenna on vuorossa Monacon GP:lle perinteinen vapaapäivä – tapahtumat jatkuvat lauantaina kolmansilla harjoituksilla ja aika-ajolla. Kilpailu starttaa sunnuntaina kello 16.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1