Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Teemu Rannikko ei kauaa viihtynyt eläkkeellä: jatko selvillä!

Teemu Rannikon ura jatkuu valmennustehtävissä
AOP

Yksi Suomen kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista Teemu Rannikko lopetti pitkän peliuransa tämän kevään Suomen mestaruuteen. Salon Vilppaassa pelaajauransa lopettanut 40-vuotias Rannikko ei kauaa viihtynyt eläkkeellä. Hän tekee kuitenkin jo nyt paluun koripallokentille – tällä kertaa valmentajan roolissa!

Pelaajauransa aikana Rannikkoa kutsuttiin yleensä nimellä Taikuri, mikä kertoi pelaajan ainutlaatuisesta peliälystä. On siis vain luonnollista, että ura jatkuu nyt valmennusroolissa. Rannikko allekirjoitti Salon Vilppaan kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jonka myötä hän toimii edustus- ja akatemiajoukkueen taitovalmentajana. Valmentajana Rannikko tulee toimimaan nuorten koripalloilijoiden mentorina ja samalla kehittämään pelaajien taitoja.

Peliurallaan Rannikko saatettiin usein nähdä valmentajan apuna pelikuvioita hiomassa, mistä on kiittäminen kehittynyttä peliosaamista. Hyppäys varsinaiseen valmennusmaailmaan on Rannikolle kuitenkin uusi aluevaltaus. Tällä hetkellä hän kehittää valmentajaosaamistaan suorittamalla huippukoripallovalmentajatutkintoa. Vaikka valmennusura alkaa korisliigassa, olisi Rannikon kaltaiselle peliymmärrykselle takuulla käyttöä myös Euroopan pelikentillä tai Susijengin valmennustiimissä.

Rannikko aloitti koripallouransa vain 16-vuotiaana kautena 1996–1997. Ammattina kokenut suomalainen pelasi jopa yli 20 vuoden ajan, vaikka pelikausien joukkoon mahtuu myös muutama loukkaantumisien vaivaama kausi. Suomen lisäksi Rannikko pelasi yli 10 vuotta ympäri Eurooppaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo