Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Monaco kiristi Mercedes-insinöörin ruuveja: ”P***a viikonloppu, tarvitaan ruumiinavaus”

Lewis Hamilton Monacon GPssä
AOP

Monacon GP oli Mercedeksen F1-tallille todellinen pannukakku. Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi varikolle, kun pulttipyssyn kanssa haparoinut mekaanikko ei saanut oikeaa eturengasta irti. Tallin ykköskuskin Lewis Hamiltonin menestysmahdollisuudet rapisivat jo huonoon aika-ajoon ja Mercedeksen viikonlopun kruunasi Hamiltonin epäonnistunut kisataktiikka.

Mercedes on tunnettu varsin täsmällisestä toiminnasta strategian ja varikkokäyntien osalta, mutta tällä kaudella talli on haparoinut paljon. Hamiltonin kisainsinööri Peter ”Bono” Bonnington tiivisti tallin tunnelmat kilpailun jälkeisessä radioviestissä:

-Paska viikonloppu kaikin puolin. Palaamme vahvempana, mutta ensin on tehtävä ruumiinavaus tästä viikonlopusta.

Hamilton on voittanut neljä viimeisintä mestaruuttaan ilman todellista kilpailua. Britti onkin esiintynyt kausien aikana enimmäkseen rennosti, mutta nyt ilmassa on ollut samankaltaista kipinöintiä kuin kaudella 2016. Tuolloin Nico Rosberg haastoi ja lopulta kukisti Hamiltonin mestaruustaistossa – nyt samaa on tekemässä Red Bullin Max Verstappen, joka nousi Monacon GP:n voitolla jo MM-pistejohtoon.

Vaikka Bottaksen mestaruussaumat tuntuvat valuneen käsistä jo hyvissä ajoin, on tästä kaudesta muodostumassa mielenkiintoisin sitten Rosbergin ja Hamiltonin mestaruuskamppailun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1