Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1 Insider: Valtteri Bottaksen F1-jatko Mercedeksellä aina vain epätodennäköisempää

Valtteri Bottas kolari
AOP

Valtteri Bottas on ajanut Mercedeksen F1-tallissa jo kaudesta 2017 alkaen. Tulokset ovat olleet kovin vaihtelevia ja nyt huhut miehen korvaamisesta toisella kuljettajalla kiihtyvät taas.

Valtteri Bottaksen kuluva F1-kausi on alkanut kehnosti ja siksi miehen paikka Mercedeksen kisakuskina onkin kyseenalaistettu monella taholla. Kuljettajahuhuissa on liikkunut useita nimiä, mutta Williamsilla tällä hetkellä ajava britti George Russell on ollut jo pitkään ykkösehdokas suomalaisen korvaajaksi.

Uutissivusto F1 Insider kertoo saaneensa käsiinsä sisäpiirin tietoa siitä, että Bottas on jo päätetty korvata Russellilla. Tilanteesta ollaan sivuston mukaan kerrottu jo myös kaikille osapuolille. Russellilla on jo myös Mercedes-kokemusta, kun mies paikkasi kaudella 2020 yhdessä osakilpailussa Lewis Hamiltonia tämän sairastuttua koronaan.

Bottas kommentoi sivustolle kuitenkin uskovansa, että hänellä on vielä tulevaisuutta F1:ssä.

– Uskon, että aloitamme sopimusneuvottelut ensi kuussa. Minulla on varmasti muutama hyvä vuosi vielä jäljellä, joina voin kehittää itseäni ja tulla paremmaksi. Olen edelleen melko nuori, vaikka emme tietäisikään, mitä tulevaisuus tuo tullessan, Bottas totesi.

Russell puolestaan toteaa, että uskoo olevansa valmis Mercedes-pestiin.

– Olen henkisesti tarpeeksi vahva kohtaamaan kaikki haasteet. Myös suhteeni Mercedeksen päätöstentekijöiden kanssa on parempi kuin koskaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1