Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

MTV: Teemu Suninen lähellä tallipaikkaa Toyotalla ensi kaudeksi

Teemu Suninen on kokenut WRC-kuski
AOP

M-Sportin suomalainen rallikuski Teemu Suninen on yhtenä kärkiehdokkaista MTV:n saamien tietojen mukaan. Toyotan tallipäällikkönä toimii suomalainen Jari-Matti Latvala, joka myönsi viimeksi Sardinian MM-rallin yhteydessä, että Suninen on yksi vahvoista ehdokkaista.

Toyotalla ei ole vielä yhtään kuljettajasopimusta ensi kaudeksi, mutta tallin kertomien tietojen mukaan tallin nykykuskeista Sebastien Ogierista, Elfyn Evansista ja Kalle Rovanperästä halutaan pitää japanilaistallissa kiinni. Mutkia matkaan tuo kuitenkin se, että moninkertainen maailmanmestari Ogier aikoo lopettaa täysipäiväsen kilvanajamisen tähän kauteen.

Vaikka Ogier jatkaisikin osa-aikaisesti tallissa, Toyota tarvitsee kuskin vähintään niihin kisoihin, joissa ranskalainen ei aja.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala myöntää, että kaksi suomalaiskuskia on korkealla tallin kiinnostuslistalla.

– Meidän kannaltamme kiinnostavat kuljettajat ovat Suninen ja Esapekka Lappi. He ovat tällä hetkellä vapailla markkinoilla. Toyota haluaa kuljettajan, jolla on kokemusta. Emme voi ottaa ketään sellaista, joka ei ole ajanut WRC-autolla, Latvala kertoi.

Suninen pääsee ajamaan tällä kaudella vain puolikkaan MM-sarjan M-Sportin Fordin ratissa. Mies myöntää, että mielenkiintoa Toyotalle vaihtamiseen on.

– Niin. Onhan sininen kiva väri autossa. Eikös pojat pidä sinisistä autoista pienestä pitäen, Suninen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli