Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

WSOY ja Susiladies yhteistyösopimukseen lukuprojektista

Annika Holopainen Susiladies
AOP

Suomen suurimpiin kirjakustantajiin kuuluva Werner Söderström Osakeyhtiö ja Suomen naisten koripallomaajoukkue Susiladies ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Suomen naisten maajoukkue Susiladies ja suomalainen kirjallisuuden kustantaja Werner Söderström Osakeyhtiö ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka keskeisin ajatus on jakaa lukemisen ilosanomaa. Mukaan lähtee Susiladiesista ensi alkuun kaksi pelaajaa, Annika Holopainen ja Linda-Lotta Lehtoranta, ja heidän avullaan tullaan jakamaan lukemisen ilosanomaa muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio iloitsee yhteistyösopimuksesta. Se on osa kaupallista kiinnostusta, jota on alkanut pikkuhiljaa muodostua Susiladiesin ympärille.

– Kirjojen lukeminen ja kuunteleminen sopivat täydellisesti koripallon arvomaailmaan. Uskon, että olemme nyt tärkeän asian ympärillä. Uusi yhteistyösopimus on todella hieno kaupallisen hyödyntämisen mahdollisuus naisten maajoukkueelle, Vertio toteaa.

WSOY:n toimitusjohtaja Timo Julkunen on samoilla linjoilla Vertion kanssa.

– On mahtava päästä Susiladiesin kumppaniksi ja tukemaan samalla sen pelaajien matkaa kehittymisessä huipulle. On etuoikeus saada Susiladies tiimi WSOY:n kirjojen lukulähettiläiksi. Tässä yhteistyössä on ainekset todelliseen hyvän mielen hankkeeseen ja monivuotiseen yhteistyöhön molemmille osapuolille, hän toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo