Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ensimmäiset kuvat kauden 2022 F1-autoista vuosivat julki

F1 odottaa katsojapäätöstä
AOP

Italialainen urheilusivusto LiveGP on saanu käsiinsä kuvia uusista ensi kauden F1-kilpureista. F1:llä on tietojen mukaan tarkoitus julkistaa ensi kauden auton malli Silverstonessa Englannissa, joten ensikäden tiedot muutoksista kiinnostavat varmasit F1-kansaa.

Nyt nähty versio F1-autosta ei ole lopullinen, sillä lisää sääntömuutoksia ja muita hienosäätöjä tullaan näkemään vielä. Nykyversio ei poikkea paljoa aiemmin internetissä nähdyistä raakaversioista. Auton nokkaa on laskettu ja aerodynamiikkaa yksinkertaistettu. Uudistukset tulevat näkymään erityisesti maaefektin muutoksessa, joka mahdollistaa edellä ajavien vanavedessä ajamisen ilman turbulenssia.

Etu- ja takasiivet saavat futuristisemman muodon, joka tuo autoon aggressiivisuutta. Toinen heti huomiota herättävä uutuus on se, jonka näkee edestä. Neutraalit profiilit sijaitsevat renkaiden tukipinnan suuntaisesti ja ne toimivat pyörteiden esteinä ja puhdistavat taaksepäin virtausta. Lisäksi sivuaukot ovat leveämpiä kuin tällä kaudella käytetyt aukot.

Pyörien vanteet puolestaan kasvavat 13 tuumasta 18 tuumaan. Yksi suuri tekijä vuoden 2022 on kuitenkin kuvissa piilossa. Autojen pohjalevyissä sallitaan ensi vuodesta lähtien jo kertaalleen haudattu pitovoimaa parantava maaefekti, joka toteutetaan pohjalevyyn tulevilla tunneleilla.

Lähde: LiveGP

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1