Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Alpinen toimitusjohtaja ylistää Esteban Oconia – ”Hän muistuttaa paljon Alain Prostia”

Rossi ylistää Oconia
AOP

Esteban Ocon turvasi tulevaisuutensa autourheilun kuninkuusluokassa, kun hän solmi kolmen vuoden jatkosopimuksen Alpine F1 Teamin kanssa. Oconia vietiin viime kesän huhuissa vahvasti Valtteri Bottaksen paikalle Mercedekselle, mutta jatkosopimus katkaisi viimeiseiltäkin huhuilta siivet.

Alpinen kattokonsernin johtaja Laurent Rossi ylisti pitkän sopimuksen solmineen Oconin kykyjä: ”Hän on todellinen hienosäätäjä. Hän muistuttaa minua paljon Alain Prostista. Esteban on erittäin hyvä ulosmittaamaan auton koko potentiaalin. Lisäksi hän on pirun nopea. Kun annat hänelle minkä tahansa auton ja hän on välittömästi nopea sillä”, Rossi suitsutti.

Ocon on kuulunut pitkään Mercedeksen junioriohjelmaan, mutta Rossin mukaan vasta solmittu sopimus pitää Oconin Alpinella koko sopimuskauden ajan.

”Hän on Mercedeksen manageroima kuljettaja ja siinä kaikki. Sopimuksessa ei kuitenkaan ole pykälää, jolla Mercedes voisi kaapata hänet. Esteban pysyy meillä seuraavat kolme vuotta”, Rossi paalutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1