Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hamilton sovittelee ennakkosuosikin viittaa Red Bullille

Lewis Hamilton Stelermarkin GP
AOP

Autourheilun kuninkuusluokan härkäviikot jatkuvat kahdella Red Bull Ringillä ajettavalla kilpailulla. Itävallassa ajetaan peräkkäisinä viikonloppuina kaksi kisaa samalla radalla. Viikko sitten ajettu Ranskan GP oli Red Bullilta vahva esitys etenkin taktisella puolella. Mercedeksen Lewis Hamilton sysääkin ennakkosuosikin paineita kotiradallaan ajavalle Red Bullille.

-Itävallan pitkät suorat vaativat suorituskykyä moottorilta ja Ranskan kisan perusteella Red Bull on tällä osa-alueella vahva.

Hamilton aprikoi myös, johtuuko Red Bullin parantunut suoranopeus moottorista vai aerodynamiikasta. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff epäili Red Bullin löytäneen lisää tehoja Hondan moottorista. Red Bullin Christian Horner kuitenkin tyrmäsi Wolffin väitteet.

-Honda on tehnyt erinomaista työtä, mutta säännöt estävät moottorin kehittämisen, Horner kuittasi.

Viime kaudella Mercedes oli selkeästi Red Bullin edellä, mutta tällä kaudella asetelmat ovat kääntymässä itävaltalaistallin eduksi. Max Verstappen johtaa kuljettajien MM-sarjaa ja valmistajien sarjassa Red Bullin johto on jo 37 pistettä.

Steiermarkin GP ajetaan 25.-27. kesäkuuta. Kilpailu on katsottavissa C-moren kanavilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1