Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Entinen Korisliiga-valmentaja Damion Dantzler avautui palkkasaatavistaan

Damion Dantzler
AOP

Yhdysvaltalainen Damion Dantzler perusti itselleen GoFundMe-rahaston selvitäkseen taloudellisesti, koska miehen viime kaudella valmentama Korisliiga-joukkue Ura Basket on jättänyt palkat maksamatta kuukausikausien ajalta.

45-vuotias Damion Dantzler on tuttu nimi Suomen koripallokentillä. Yhdysvaltalainen pelasi vuosina 2007-2011 Tampereen Pyrinnössä, Team Componentassa, Salon Vilppaassa sekä Loimaan Korikonkareissa menestyksekkäästi ja tehokkaasti. Pelaajauransa jälkeen mies on valmentanut LoKoKossa, Ura Basketissa, Loimaa Bisonsissa, Kobrissa ja Korihaissa.

Viime kausi kului Ura Basketin ruorissa. Kausi meni surkeasti ja joukkue nappasi vaivaiset kolme voittoa 22 runkosarjaottelussa ja kaarinalaisjoukkue sijoittu 11. sijalle 12 joukkueen Korisliigassa. Pelillinen menestys ei ollut ainoa asia, joka floppasi, vaan myös palkkoja on pahasti rästissä.

– Palkanmaksuni loppui joulukuussa, mutta pysyin silti organisaatiossa, koska minulla ja omistajalla oli keskustelu ja hän sanoi, että kaikki olisi kunnossa. Pidin itseni pinnalla säästöjeni avulla, koska minulla oli pelaajia, jotka suostuttelin tulemaan pelaamaan minulle, enkä voinut kävellä pois heidän luotaan, koska edesautoin heidät siihen tilanteeseen.

Ura Basket heiluu konkurssin partaalla ja Dantzlerin palkanmaksun tilanne näyttää synkältä.

– Nyt joukkue on menossa konkurssiin. Pelaajat voivat saada osan rahoistaan Palkkaturvasta. Samalla minä ja viime kauden fysioterapiamme emme saa senttiäkään. En voi puhua siitä, kuinka paljon hän on velkaa, mutta minulle ollaan velkaa yli 17 000 euroa. Se on ansaitsemani raha ja nyt olen veloissa tämän takia.

– Valitsin uskollisuuden pelaajilleni ja henkilökunnalleni lopettamisen sijasta, koska he työskentelivät edelleen erittäin kovasti minulle, vaikka palkat olivat myöhässä tai maksamatta. Joudun hieman häpeissäni myöntämään, että tarvitsen apua tällä hetkellä. Mutta yritän pitää egoni poissa päätöksistä, jotka auttavat minua, jotta pystyn auttamaan muita, Danztler tilittää.

Lähde: GoFundMe

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo