Seuraa meitä:

Ralli

Ogier voittoon värikkäiden vaiheiden jälkeen – Rovanperällä jälleen epäonnea Kenian MM-rallissa

Hiekka pöllysi Kenian MM-rallissa
AOP

Sebastien Ogier ajoi lopulta voittoon monia käänteitä sisältäneessä Kenian Safari-rallissa. Ogier nousi rallin kärkeen ohi tallikaverinsa Takamoto Katsutan vasta ennen viimeistä erikoiskoetta ja onnistu pitämään johtonsa maaliin asti. Eroa kertyi lopulta 21.8 sekuntia.

Toyota-kuskit tarvitsivat kaksoisvoittoon myös hieman onnea, sillä erinomaisesti ajanut Hyundain Thierry Neuville joutui keskeyttämään 14. erikoiskokeen jälkeen selkeästä johdosta. Neuville osui erikoiskokeella kiveen, joka rikkoi auton jousituksen pahannäköisesti. Vaurioiden laajuus näkyy selvästi WRC:n virallisella Twitter tilillään jakamasta kuvasta:


Neuville johti MM-rallia viimeiseen päivään lähdettäessä lähes minuutin erolla ennen Katsutaa, joten keskeytys tuli erittäin huonoon saumaan. Myös Suomen Kalle Rovanperä joutui jälleen pettymään. Hyvin kärjen vauhdissa ajanut ja jopa voitosta taistellut Rovanperä jumittui mutaan ensimmäisen kilpailupäivän viimeisellä erikoiskokeella ja joutui keskeyttämään. Ennen keskeytystään Rovanperä oli kilpailussa toisena parhaan Toyota kuskina vain 10 sekuntia kärjestä jääneenä.

Rovanperä kuitenkin jatkoi rallia kärsittyään 10 minuutin aikasakon ja kaasutteli maaliin lopulta 6. sijalla. Lopputulos ei varmasti lämmitä suomalaista, joka on menettänyt pisteitä hyvistä asetelmista jo useammassa osakilpailussa.

Rallin MM-sarja vetäytyy nyt kolmen viikon mittaiselle tauolle ja seuraava, kauden 7. osakilpailu, ajetaan Virossa 15.-18. heinäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Ralli