Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n itäisen konferenssin finaaleja riivaa loukkaantumiset

Giannis Antetokounmpo on vaikea pideltävä.
AOP

Läpi koripalloliiga NBA:n pudotuspelejä ovat vaivanneet loukkaantumiset. Los Angeles Lakers pelasi ilman Anthony Davisia, Brooklyn Netsin tähdistä Kyrie Irving loukkaantui ja James Harden pelasi puolikuntoisena.

Kauden tärkeimmillä hetkillä sarjan valovoimaisimmat tähdet, kun loukkaantuu, niin se ei ole hyväksi kenellekään.

NBA:n itäisen konferenssin finaalien neljännessä pelissä Milwaukee Bucksin kreikkalaistähti Giannis Antetokounmpo muljautti polveaan ja joutui jättämään pelin kesken. Kreikkalaisen loukkaannuttua käänsi Atlanta Hawks ottelun nimiinsä ja tasoitti ottelusarjan voitot 2-2:n.

Ennen ottelusarjan neljättä ottelua Hawksilta tuli tieto, että joukkueen pudotuspelikevään suurin tähti Trae Young joutui jättämään jalkavamman vuoksi pelin väliin. Young puuttui myös viidennestä ottelusta ja se jätti ison aukon Hawksin kokoonpanoon.

Edellämainittujen pelaajien poissaolo on karmea asia niin pelaajille, faneille ja joukkueille. Kun pelataan kauden isoimpia pelejä, niin toivottavaa olisi nähdä joukkueet parhaimmilla mahdollisilla kokoonpanoilla parketeilla.

Asetelmat ottelusarjan kuudenteen otteluun ovat mielenkiintoiset. Hawks pääsee kotiedun turvin yrittämään sarjan viemistä seitsemänteen otteluun vieraisiin.

Joukkueella oli Philadelphia 76’ä vastaan toisella kierroksella sarja kotiparketilla katkolla, mutta Sixers onnistui viemään sarjan seitsemänteen peliin Wells Fargo Centeriin, mutta Hawks jatkoi konferenssi finaaleihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo