Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Australian F1- ja MotoGP-kisat peruttu lopullisesti tältä vuodelta

Australia F1 GP
AOP

Australian tiukkoina jatkuvat koronarajoitukset johtivat siihen, että ensin F1-kauden avauskilpailuksi tarkoitettu Australian GP siirrettiin ensin marraskuulle ja peruttiin nyt lopullisesti. Myös MotoGP:n lokakuulle tarkoitettu Australian GP peruttiin.

Australian F1 GP piti ajaa Melbournessa Albert Parkin moottoriradalla. F1:n virallisessa tiedotteessa sarja pahoitteli peruuntumista, mutta totesi myös, että vaihtoehtoja kartoitetaan.

– Olemme varmoja, että voimme järjestää 23 kilpailun kauden vuonna 2021, ja meillä on useita vaihtoehtoja, joilla voimme korvata vapaana olevan Australian Grand Prix’n paikan.

– Työskentelemme yksityiskohtaisesti näiden vaihtoehtojen parissa tulevina viikkoina ja tarjoamme lisää päivityksiä, kun nuo keskustelut on saatu päätökseen, tiedote kertoi.

Myös moottoripyöräilyn MotoGP-sarjan Australian Grand Prix koki saman kohtalon. Sarjan ratkaisu oli siirtää Malesian ja Thaimaan GP:t viikolla aiemmiksi ja lisätä uutena kilpailuna Portugalin Algarven GP kisakalenteriin.

Australian Grand Prix Corporationin puheenjohtaja Paul Little harmitteli tilannetta. Peruutus vaikuttaa moneen eri tahoon.

– Olemme hirveän pettyneitä siihen, että MotoGP-fanit eivät näe toisena peräkkäisenä vuonna maailman parhaita kuskeja kilpailemassa upealla Phillip Island Grand Prix Circuitilla, mukaan lukien australialaiset Jack Miller MotoGP-luokassa, ja Remy Gardner, joka johtaa tällä hetkellä Moto2-maailmanmestaruuskisaa.

– Olemme myös pettyneitä henkilöstömme, toimittajiemme ja kumppaneidemme sekä Phillip Island -yhteisön ja siihen liittyvään matkailualan puolesta, joka luottaa tapahtuman järjestämisen taloudelliseen lisäpotkuun, Little totesi.

 

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1