Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Australian F1- ja MotoGP-kisat peruttu lopullisesti tältä vuodelta

Australia F1 GP
AOP

Australian tiukkoina jatkuvat koronarajoitukset johtivat siihen, että ensin F1-kauden avauskilpailuksi tarkoitettu Australian GP siirrettiin ensin marraskuulle ja peruttiin nyt lopullisesti. Myös MotoGP:n lokakuulle tarkoitettu Australian GP peruttiin.

Australian F1 GP piti ajaa Melbournessa Albert Parkin moottoriradalla. F1:n virallisessa tiedotteessa sarja pahoitteli peruuntumista, mutta totesi myös, että vaihtoehtoja kartoitetaan.

– Olemme varmoja, että voimme järjestää 23 kilpailun kauden vuonna 2021, ja meillä on useita vaihtoehtoja, joilla voimme korvata vapaana olevan Australian Grand Prix’n paikan.

– Työskentelemme yksityiskohtaisesti näiden vaihtoehtojen parissa tulevina viikkoina ja tarjoamme lisää päivityksiä, kun nuo keskustelut on saatu päätökseen, tiedote kertoi.

Myös moottoripyöräilyn MotoGP-sarjan Australian Grand Prix koki saman kohtalon. Sarjan ratkaisu oli siirtää Malesian ja Thaimaan GP:t viikolla aiemmiksi ja lisätä uutena kilpailuna Portugalin Algarven GP kisakalenteriin.

Australian Grand Prix Corporationin puheenjohtaja Paul Little harmitteli tilannetta. Peruutus vaikuttaa moneen eri tahoon.

– Olemme hirveän pettyneitä siihen, että MotoGP-fanit eivät näe toisena peräkkäisenä vuonna maailman parhaita kuskeja kilpailemassa upealla Phillip Island Grand Prix Circuitilla, mukaan lukien australialaiset Jack Miller MotoGP-luokassa, ja Remy Gardner, joka johtaa tällä hetkellä Moto2-maailmanmestaruuskisaa.

– Olemme myös pettyneitä henkilöstömme, toimittajiemme ja kumppaneidemme sekä Phillip Island -yhteisön ja siihen liittyvään matkailualan puolesta, joka luottaa tapahtuman järjestämisen taloudelliseen lisäpotkuun, Little totesi.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1