Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Sasu Salin kahden vuoden jatkosopimukseen espanjalaisjoukkueen kanssa – “Olen tyytyväinen”

Sasu Salin allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen espanjalaisseuran kanssa
AOP

Susijengin vakiokalustoon vuosikausien ajan kuulunut Sasu Salin on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen joukkueensa CB 1939 Canariasin kanssa. 30-vuotias Salin pelaa CB 1939 Canariasin riveissä ainakin vuoteen 2023 asti. Teneriffalla kotiottelunsa pelaava joukkue tunnetaan sponsorisyistä myös nimellä Lenovo Tenerife.

Seuralla on takanaan erinomainen kausi, jonka aikana myös Salin sai näyttää parastaan. Lenovo Tenerife eteni Espanjan korkeimman ACB-liigan välieriin ja oli vain voiton päässä finaalipaikasta. Joukkue hävisi tulevalle mestarille, Barcelonalle. Kansainvälisissä peleissä joukkue eteni Mestareiden Liigan puolivälieriin.

– Tyytyväinen olen kahden vuoden pahviin. Meillä oli hyvä kausi, ja vaikka emme Mestareiden Liigan loppupeleissä olleet parhaimmillamme, päätettiin Espanjan liiga kunnialla kolmossijalle, Sasu Salin kommentoi jatkosopimustaan ja kulunutta kautta Suomen koripalloliitolle.

Salin on viihtynyt viimeiset kuusi vuotta Espanjan pääsarjassa, mikä on vaikuttanut myös suomalaisen hyvään maineeseen liigassa. Seuran johto halusi jo hyvissä ajoin vahvistaa uuden sopimuksen.

– Seura ilmoitti hyvissä ajoin, että haluaa minun jäävän vielä kahdeksi vuodeksi. Tästä on meillä tavoitteena vaan parantaa ja ehdoton tarkoitus on niiden vuosien aikana voittaa, Salin kommentoi.

Helsinkiläisen Malmin Super-Koriksen kasvatti on pelannut ammattilaisena ulkomailla jo 10 vuotta. Ensimmäiset 4,5 vuotta 190-senttinen sentteri viihtyi Slovenian Union Ljubljanassa, minkä jälkeen Salin on pelannut Espanjan pääsarjassa CB Gran Canarian, Unicaja Malagan sekä nyt CB 1939 Canariasin riveissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo