Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Bucks otti kolmannen peräkkäisen voiton NBA:n finaalisarjassa

Milwaukee Bucks voitti NBAn finaalisarjan viidennen pelin
AOP

Milwaukee Bucks on voittanut Phoenix Sunsin koripallosarja NBA:n finaalisarjan viidennessä pelissä. Tiukka peli päättyi Bucksin eduksi pistein 123-119. Bucks johtaa nyt sarjaa pelivoitoin 3-2 ja on vain voiton päästä toisesta NBA-mestaruudestaan.

Phoenix Suns oli jo sarjaa 2-0 johdossa, kun Milwaukee Bucks rynni kotiyleisön avulla takaisin voittotaisteluun. Hyvä vire jatkui myös vierasparketilla, kun sarja palasi Sunsin kotihalliin Phoenixin sunnuntaina vastaisena yönä Suomen aikaa.

Suns otti peliin lentävän lähdön ja oli jo 16 pisteen johtoasemassa, mutta Bucks onnistui kääntämään pelin itselleen. Jrue Holidaystä tuli pelin sankari, kun hän riisti pallon Devin Bookerin käsistä vain 16 sekunttia ennen pelin loppua. Syöttö Giannis Antetokounmpolle ja kreikkalaisen donkki sinetöivät pelin.

“Enää yksi peli. Meidän tarvitsee vain jatkaa hyvän koripallon pelaamista” Pisterohmu Antetokounmpo kommentoi pelin jälkeen NBA:lle.

Bucksin paras pistemies oli odotetusti Kreikan Giannis Antetokounmpo 32 pisteellä. Khris Middleton pussitti 29 pistettä ja Jrue Holiday 27, minkä lisäksi hänelle kirjattiin 13 syöttöä.

Sunsin Devin Booker pussitti 40 pistettä. Deandre Aytonille kirjattiin tupla-tupla: 20 pistettä ja 10 levypalloa.

Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla Milwaukeessa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Bucksilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus viedä mestaruus kotiin, kotiyleisönsä edessä. Mestaruus olisi Bucksille vasta historian toinen. Ensimmäinen on vuodelta 1971.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo