Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Maajoukkuekoripalloilija Shawn Hopkins siirtyy pelaamaan Islantiin

Shawn Hopkins koripallo KK Stjarnan
AOP

Susijengin vakionimiin kuuluva Shawn Hopkins siirtyy Korisliigan Tampereen Pyrinnöstä Islannin Premier leaguessa pelaavan KK Stjarnanin riveihin.

26-vuotias Shawn Hopkins pelasi viime kaudella Tampereen Pyrinnössä Korisliigaa 33 ottelua. Näissä peleissä mies teki keskimäärin 13,8 pistettä, antoi 1,7 koriin johtanutta syöttöä ja otti 4,1 levypalloa. Hopkins on Pyrintö-ajastaan kiitollinen.

– Sain Tampereen Pyrinnöltä mahdollisuuden tehdä duunia ja hyvän alustan jatkoon. Nyt tarjoutui paikka aloittaa ulkomaantaival ja työskentelen kovasti, että ulkomaantaival jatkuisi myös mahdollisimman kauan, mies kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Hopkinsilla on jo näkemys uudesta joukkueestaan.

– Stjarnan on kuulemani mukaan samantyyppinen jengi kuin Pyrintö. Halutaan pelata nopeasti ja aktiivisesti, ottaa vastustajaa koko kentällä kiinni ja pistää heittoa ilmaan. Tässä on taas hallissa asuttu koko kesä, että voin painaa heitot vieläkin korkeammalla prosentilla sisään ensi kaudella, Hopkins kertoo.

Mies uskoo omiin kehitysmahdollisuuksiinsa ja aikoo pyrkiä vielä lujasti eteenpäin.

– 26-vuotiaana en ole enää junnutähti, mutta kehitykseni on kuitenkin tasaista. Tuntuu siltä, että oon löytämässä oman pallovarmuuteni, tunnen miten kroppani toimii eivätkä donkkinikaan ole enää pelkkää yksin läpi -donkkia, vaan pystyn lyömään myös kontaktista alaspäin. Kun varmuus pelaamiseen on alkanut löytyä, mitä vaan voi tapahtua seuraavan kolmen vuoden aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo