Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Bottas uskoo taitoihinsa ESPN:n haastattelussa – “Olen vasta saavuttamassa urani huippua”

Valtteri Bottas kommentoi sopimustilannettaan
AOP

Formula 1:ssä ollaan viime kuukausina huhuttu Williams-kuski George Russellin korvaavan Valtteri Bottaksen Mercedeksellä ensi kaudella. Huhut saivat entistä enemmän tuulta siipiensä alle Bottaksen epäonnistuttua pahasti Unkarin GP:n ensimmäisessä mutkassa lanaten ulos useampia kilpailijoita.

Toisaalta Valtteri Bottas on osoittanut tekevänsä hyvää yhteistyötä Lewis Hamiltonin kanssa auttaen tiimiä voittamaan. Myös Hamilton on kommentoinut tallikaverinsa panosta positiiviseen sävyyn viime kausien aikana.

– Voin luottavaisin mielin sanoa että tiimi ei olisi samanlainen ilman minua. Olen erittäin arvokas osa tiimiä, mutta minä en tee näitä päätöksiä, Bottas kommentoi sopimustilannettaan ESPN:lle.

Bottas vakuuttaa haastattelussa kasvaneensa ihmisenä ja kuljettajana ja olevansa nyt vahvempi kuin aikaisemmilla kausilla:

– Tunnen että nykyään minua ei horjuta mikään. Mitä tahansa haasteita eteeni laitetaankin, olen valmis kohtaamaan ne. Olen oppinut erittäin paljon, Bottas sanoo.

Suomalaiskuljettaja uskoo myös että hänen uransa parhaat hetket voisivat vielä olla edessäpäin:

Ehdottomasti. Sanoisin että urallani olen menossa kohti huippua, en ole vielä saavuttanut sitä. On edelleen paljon asioita joissa kehityn päivä päivältä paremmaksi, Bottas sanoo itsevarmasti.

Seuraava F1-osakilpailu ajetaan legendaarisella Span radalla Belgiassa 27-29. elokuuta.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1