Seuraa meitä:

Koripallo

Awak Kuierin joukkue katkaisi tappioputkensa niukalla vierasvoitolla

Awak Kuier ei saanut peliaikaa joukkueensa voitossa
AOP

Awak Kuierin edustama WNBA seura Dallas Wings onnistui vihdoin katkaisemaan neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa. Wings nappasi pisteet tiukan ottelun päätteeksi kotijoukkue Chicago Sky:lta numeroin 80-76. Kuier ei saanut ottelussa peliaikaa.

Ottelun alku eteni aaltoillen ja molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä. Wings vei ensimmäisen neljänneksen kolmen pisteen erolla 18-15 ja Sky tuli rinnalle ja ohi vieden toisen neljänneksen 15-21. Näin puoliajalle lähdettiin kotijoukkueen 3 pisteen johdossa.

Toinen puoliaika alkoi Wingsin komennossa ja hyvin alkanut neljännes riitti tuomaan ottelusta pisteet vierasjoukkueella. Allisha Gray sekä Arike Ogunbowale tehtailivat koreja, eikä Sunista löytynyt vieraille pysäyttäjää. Kolmas neljännes meni vieraille 26-18, eikä Sun saanut ottelun lopussa tarvittavaa kiriä pitääkseen sarjapisteitä kotonaan.

Dallas Wingsiltä nousi esiin edellämainittujen lisäksi penkiltä aloittanut Isabelle Harrison, joka pelasi lopulta jopa 23:16 minuuttia ja kirjautti tupla-tuplan 15 pistettä sekä 11 levypalloa. Chicago Sunin pisteistä vastasi lähes yksin Allie Quigley, joka pussitti käsittämättömät 27 pistettä. Sen sijaan esimerkiksi joukkueensa pelintekijänä aloittanut Courtney Vandersloot heitti ottelussa vaatimattomat 4 pistettä.

Dallas Wings pelaa seuraavan kerran kotihallissaan perjantai-lauantai yönä suomen aikaa Indiana Feveriä vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Koripallo