Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Jari Toivonen palkittiin pitkästä ja ansiokkaasta työstään Koripallomuseon hyväksi

koripallo
AOP

Lähes 12 vuotta Koripallomuseon työtehtävissä mukana ollut ja toimintaa kehittänyt Jari Toivonen palkittiin Koripalloliiton hopeisella ansiomerkillä.

Suomen Koripallomuseoyhdistys Ry:n toiminnanjohtaja Jari Toivonen on ollut tärkeässä roolissa museotoiminnan ammattimaistumisessa Suomessa, samoin kuin Hall of Fame -kunniagallerian ja alumnitoiminnan synnyssä, sekä kehittymisessä, osaksi suomalaista koripallokulttuuria.

Perjantaina ansiomerkkiä Toivoselle olivat ojentamassa Hall of Fame -legendat Anja Suomalainen ja Pentti Salmi, sekä Suomen miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann.

– Palkitseminen osui kohdilleen ansiokkaasta Koripallomuseon työstä ja vanhan arvomaailman henkiin herättämisestä jo vuosien ajan. Olen läheltä seurannut Jarin hommia ja kunnioitan sitä työtä aivan sanattomasti, Salmi hehkutti Toivosta.

Koripallomuseo on laajentunut vuosien varrella kattamaan myös Hall of Famen ja alumnitoiminnan mentoriohjelmineen. Työ on ollut pitkäjänteistä lajikulttuurin kehittämistä ja arvojenkin muokkaamista.

– Koripallomuseo ja Toivonen tekevät tärkeää työtä syventäessään suomalaista urheilukulttuuria tuomalla historiaa ja sitä tehneitä ihmisiä takaisin parrasvaloihin. Omalta osaltani arvostan suuresti tätä tehtyä työmäärää ja sitoutuneisuutta koripallon edistämiseen Suomessa historian kautta, Dettmann yhtyi kehuihin.

Palkitsemisyksikkö päättää hopeisen ansiomerkin myöntämisestä henkilölle, joka menestyksellisesti on toiminut liiton tai sen alueiden ja seurojen hyväksi. Toimintavuosia lajin parissa edellytetään olevan vähintään kahdeksan.

– Palkitseminen tuntuu erityisen hyvältä ja kannustaa jatkamaan niin minua kuin toivoakseni kaikkia mukana olevia ihmisiä paiskimaan töitä monipuolisen lajikulttuurin eteen. Tekemistä selvästi arvostetaan ja se auttaa jaksamaan ajoittaisten haasteidenkin edessä.

– Haluan omalta osaltani kannustaa myös kaikkia seuroja hakemaan Koripalloliiton ansiomerkkejä palkitaksenne ansioituneita henkilöitä seuroissanne. Kiitoksia jaetaan harvoin liikaa ja onkin tärkeää, että nämä palkitsemiset otetaan huomioon tasapuolisesti seuroissa ympäri Suomen, Toivonen kiitteli ja kannusti koko Suomen koripalloyhteisöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo