Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Loimaa Bisons kiinnitti toisen yhdysvaltalaispelaajan Korisliiga-joukkueeseensa

koripallo
AOP

Loimaa Bisons on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Andre Norrisin kanssa. 27-vuotias, 201-senttinen ja 84-kiloinen Norris saapuu Loimaalle Espanjasta, jossa mies on pelannut ammattilaisena jo viisi vuotta.

Andre Norris pelasi yliopistouransa Dubuquen opinahjossa viihtyen koulun listoilla täydet neljä kautta. Dubuque pelaa NCAA:n 3. korkeimmalla tasolla. Seniorikaudellaan Dubuquessa Norris tehtaili tauluun vakuuttavat 24 pistettä ja 12 levypalloa ottelua kohden, heittäen kolmen pisteen heittonsa vakuuttavalla 40 % tarkkuudella.

Norris on pelannut toistaiseksi koko ammattilaisuransa Espanjassa. Viimeiset kaksi kautta ovat vierähtäneet Real Murcian joukkueessa, ensin LEB Silverissä ja sarjanousun myötä viime kausi LEB Goldissa. Viime kaudella mies tehtaili keskiarvoikseen yhdeksän pistettä ja neljä levypalloa ottelua kohden pelaamassaan 25 minuutissa.

Joukkueenjohtaja Heikki Perho on erittäin tyytyväinen uuteen sopimukseen.

– Andre on monipuolinen pelaaja, joka osui silmään hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Viiden vuoden kova ammattilaiskokemus vakuutti meidät hänen ammattimaisuudestaan ja siitä, että hän sopeutuu eurooppalaiseen pelityyliin.

Päävalmentaja Darko Mihajlovic on innoissaan kokeneen pelimiehen saapumisesta Loimaalle.

– Andre on monipuolinen pelaaja sekä hyökkäyksessä, että puolustuksessa. Korisliigassa hän kykenee puolustamaan erinomaisen liikkuvuutensa ja ulottuvuutensa ansiosta pelipaikkoja 1–4. Pidin tärkeänä, että Andre on pelannut jo useamman vuoden hyvällä tasolla Euroopassa ja uskon, että hän sopii pelityyliimme mainiosti.

– Hän on hyvä 1 vs. 1 -pelaaja molemmissa päissä kenttää sekä hyvä levypallopelaaja laituriksi. Kaiken kaikkiaan hän on sellainen pelaaja, jota etsimme laiturin tontille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo