Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-legenda Fernando Alonso jatkaa uraansa kuninkuusluokassa

Fernando Alonso F1-kuljettaja Alpine
AOP

Alpinen F1-talli ja Fernando Alonso vahvistivat jatkosopimuksen vuoden 2022 Formula 1:n MM-sarjaan.

Espanjalainen Fernando Alonso kilpailee Esteban Oconin kanssa. Ranskalaisen kolmivuotinen jatkosopimus vahvistettiin aiemmin tällä kaudella. Tallin mukaan Alonson sopimuksen jatkaminen merkitsee jo vahvan yhteistyön jatkumista, joka on tuoreen historiallisen neitsytvoiton takana Unkarin GP:ssä, jossa Alonsolla oli keskeinen rooli.

Alpinen mukaan Alonso on osoittanut tasavertaisia ​​kilpailutaitoja, kykyä ja nopeutta. Hänen kauden paras neljäs sijansa Unkarin GP:ssä ei ollut vain paras tulos Formula 1:ssä sitten vuoden 2014, vaan myös osoitus kyvystä ja taidoista, mikä osaltaan varmisti, että talli voitti ensimmäisen osakilpailunsa Formula 1:ssä.

Lisäksi Alonso esitti hämmästyttävän ohituskykynsä Azerbaidžanin Grand Prix -kilpailun uudelleenkäynnistyksessä, ja vastaavan taitava esitys toistettiin vain kuukautta myöhemmin Formula 1:n ensimmäisessä Sprint-karsinnassa Silverstonessa.

Alpine kertoi myös, että vahvistettu kuljettajakokoonpano vuodelle 2022 tarjoaa dynaamisen kuljettajaparin, joka tarjoaa tasapaisen yhdistelmän nuoruutta ja kokemuksesta. Alonso on nyt toisella sijalla lajin kaikkien aikojen lähtöluettelossa 322 kisalla, jossa on 32 voittoa, 97 palkintoa ja kaksi maailmanmestaruutta 2005 ja 2006.

Alpinen toimitusjohtaja Laurent Rossi ylisti Alonsoa tallin tiedotteessa. Mies uskoo tallin hyötyvän Alonson näkemyksestä ja kokemuksesta, kun talli astuu vuoden 2022 alustan ja voimayksikön viimeiseen kehitys- ja optimointivaiheeseen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme vahvistaa Fernandon ensi kaudeksi. Meille tämä on täydellinen kuljettajakokoonpano, vahvimpien joukossa. Se toimii valtavasti toisiaan täydentävällä tavalla, ja se tarjoaa sekä raakaa lahjakkuutta että nopeutta, mutta silti moitteetonta joukkuehenkeä, joka toi ensimmäisen voiton Unkarissa. Fernando on tehnyt vaikutuksen meihin kaikkiin, kun hän palasi lajiin tämän vuoden alussa.

– Hänen omistautumisensa, tiimityönsä ja keskittymisensä saadakseen maksimin irti tallista on uskomatonta olla osa ja todistamassa. Hänen esityksensä Unkarissa oli toinen esimerkki hänen kilpa-sukutaulustaan ​​ja muistutti kaikkia kuinka taitava kuljettaja hän on.

Rossi uskoo myös menestyksen jatkuvan.

– Hän on yhtä nälkäinen kuin me menestyksen suhteen ja tekee kaikkensa kääntääkseen sen suorituskykyyn. Toistaiseksi meidän on kuitenkin keskityttävä vahvan toisen vuosipuoliskon aikaansaamiseen, otettava maksimi jokaisesta kilpailusta ja varmistettava, että sijoitumme mahdollisimman korkealle tallien taulukossa.

– Tämä asettaa meidät kultaiseen asemaan ensi vuodelle ja sen tarjoamille merkittäville mahdollisuuksille.

40-vuotias Alonso on myös innoissaan jatkostaan.

– Olen erittäin iloinen voidessani vahvistaa sopimuksen jatkamisen Alpine F1 -tallin kanssa vuoteen 2022 saakka. Tunsin oloni kotoisaksi, kun palasin tähän talliin, ja minut on otettu vastaan ​​avosylin. On ilo työskennellä jälleen lajimme kirkkaimpien mielien kanssa Enstonessa ja Viry-Châtillonissa. Kausi on ollut hankala kaikille, mutta olemme osoittaneet edistystä tallina ja Unkarin tulos on hyvä esimerkki tästä etenemisestä.

– Suunnittelemme positiivisempia muistoja loppukaudeksi, mutta myös ratkaisevasti ensi vuodesta lähtien, kun uudet säännöt tulevat Formula 1:een. Olen tukenut suuresti tasapuolisten toimintaedellytysten ja muutoksen tarvetta urheilussa ja kausi 2022 on siihen loistava tilaisuus. Odotan innolla loppuvuotta ja kilpailen Estebanin kanssa vuonna 2022 Alpinen puolesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1