Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Hollantilainen huippurallikuski menehtyi työtapaturmassa

Ton van Genugten ralli Hollanti
AOP

Tunnettu hollantilainen 38-vuotias Dakar-kuljettaja Ton van Genugten kuoli varhain illalla Hollannin Bestissä maatalousonnettomuudessa. Kuljettaja putosi lantasiiloon.

Ton van Genugten putosi Bestissä maatilalla työskennellessään lantasiilossa. Erikoispalokunta pelasti hänet siilosta, mutta hän kuoli myöhemmin vammoihinsa. Onnettomuuden jälkeen kutsuttiin pikaisesti paikalle useita paloyksiköitä ja korkeiden paikkojen pelastusryhmä. Paikalle saapui myös kaksi ambulanssia ja traumahelikopteri.

Palomiehet vapauttivat uhrin lantasiilosta suojavaatetuksessa vaarallisten aineiden keskeltä. Vaarallisia aineita ja höyryjä esiintyy lantasiiloissa, joten pelastusten on tapahduttava nopeasti. Vielä on epäselvää, miten kohtalokas onnettomuus tapahtui.

Ton syntyi 25. tammikuuta 1983 Eerselissä ja johti TonTrans-perheyritystä, joka tekee lannan käsittelyä sekä maatalous- ja teollisuustuotteiden kuljetuksia. 38-vuotias Ton kuului myös van Genugten -konserniin.

Se koostuu 11 itsenäisesti toimivasta yrityksestä Pohjois-Brabantissa ja Etelä-Hollannissa, jotka ovat yhteydessä siankasvatukseen. Mies johti tätä ryhmää yhdessä sisarensa Claudia van Genugtenin ja isänsä Toon van Genugtenin kanssa.

Lisäksi Ton oli osa Gerard de Rooyn Dakar-tiimiä, jonka kanssa hän osallistui Dakar-ralliin vuosina 2013-2018. Tonilla oli myös voimassa oleva sopimus tallin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli