Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

HS: Koripallojunioreiden Tallink-turnauksen ottelu päättyi väkivaltaisesti

koripallo
AOP

Tapiolan Hongan ja Espoo Basket Teamin järjestämässä Tallink-turnauksessa pääsivät hävinneen joukkueen tunteet kiehumaan yli ja otteet kävivät väkivaltaisiksi.

Tallink-turnauksen viestinnästä vastaava Sonja Herrala kertoo, että kyseessä oli ennenkuulumaton tapaus turnauksen historiassa.

– Olemme järjestäneet turnausta yli 20 vuotta, ja tällaista vastaavaa ei kyllä meidän historiastamme löydy, Herrala kauhisteli.

Poliisia tarvittiin, koska tiettävästi ottelun hävinneen joukkueen pelaajia hyökkäsi väkivaltaisesti toisen joukkueen pelaajien tai tuomarien kimppuun. Herrala vahvistaa, että koripallojunioreilla oli lauantaina viranomaisten väliintuloa vaatinut välikohtaus. Tapaukseen liittyvät pelaajat ovat vuosina 2002–2004 syntyneitä.

– Ottelu oli päättynyt. Kyseessä oli tällainen ottelun jälkeen tapahtunut tunteiden kuohuminen, Herrala kertoo.

Herrala ei halua kertoa yksityiskohtaisemmin välikohtauksesta. Asia on poliisin selvityksessä. Turnauksen järjestäjät ovat Herralan mukaan myös olleet yhteydessä Suomen Koripalloliitto Ry:hyn tapauksen tiimoilta.

– Toimimme heidän kurinpitoyksikkönsä ohjeiden mukaisesti.

Viime perjantaina alkaneessa ja sunnuntaina päättyvässä Tallink-turnauksessa pelataan yli 1000 ottelua. Turnauksen järjestävät Tapiolan Honka ja Espoo Basket Team. Ottelut pelataan pääosin Tapiolan urheilupuistossa, mutta pelipaikkoja on myös muun muassa Otaniemessä, Kauniaisissa ja Helsingin puolella Lauttasaaressa.

Lähde: Helsingin Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo