Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksen korvaaja julki – George Russell monivuotisella sopimuksella Mercedekselle

George Russellin siirto Mercedekselle on varma
AOP

Mercedes ilmoitti tiistaina allekirjoittaneensa monivuotisen sopimuksen George Russellin kanssa. Russell siirtyy kaudeksi 2022 Mercedekselle Williamsilta ja korvaa tallissa Valtteri Bottaksen. Russellin rinnalla tallissa jatkaa Lewis Hamilton.

23-vuotias George Russell on ajanut moottoriurheilun kuninkuusluokassa vuodesta 2019 lähtien ja on ajanut kaikki kolme kauttaan Williamsilla. Britti on vuosien ajan ollut osa Mercedeksen uusien kuljettajien ohjelmaa, joten yllättävästä siirrosta ei ole kyse.

Russellin siirrosta on huhuttu jo useita viikkoja. Huhut saivat lopullisen sinetin tiistaina, kun Russellin monivuotinen sopimus julkaistiin. Vaikka sopimuksen yksityiskohtia ei ole annettu julkisuuteen, on julkisuudessa puhuttu monivuotisesta sopimuksesta. Britti viihtynee Mercedeksellä ainakin vuotta pidempään.

– Nyt se on virallista. Ensi vuonna olen Mercedeksen F1-kuljettaja. Tämä on erityinen päivä minulle urallani, mutta samalla se herättää ristiriitaisia tunteita. Olen innoissani ja nöyrä, että saan liittyä Mercedekselle ensi vuonna, sillä se on iso askel urallani. Samalla se kuitenkin merkitsee hyvästejä tiimikavereilleni ja ystävilleni Williamsilla, Russell kirjoittaa omalla Instagram-tilillään.

Russell antaa tunnustusta myös Suomen Valtteri Bottakselle, jonka paikan tämä on ottamassa tallissa.

– Valtteri on asettanut riman korkealle suorittamalla johdonmukaisesti viikosta toiseen, voittamalla kisoja ja paalupaikalla hän on auttanut tallia voittamaan lukuisia maailmanmestaruuksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1