Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sergio Perez ei ymmärrä Red Bullin F1-kuskipäätöksiä: “Surullista ja hieman turhauttavaa”

Gasly jatkaa AlphaTaurilla
AOP

AlphaTaurin F1-kuski Pierre Gasly on tehnyt selväksi jatkuvan turhautumisensa ja hämmennyksensä siitä, ettei Red Bullin johtoryhmä nosta häntä takaisin ykköstalliin.

25-vuotias ranskalainen Pierre Gasly on ajanut AlphaTaurilla vuodesta 2017 saakka, jolloin talli tunnettiin vielä nimellä Toro Rosso. Mies kävi ajamassa emotalli Red Bullissa kaudella 2019, mutta palasi Toro Rossolle kesken kauden, kun Red Bull palkkasi Alex Albonin tilalle.

AlphaTauri teki taannoin Gaslyn kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2022 saakka. Gasly on kuitenkin kommetoinut julkisesti, ettei ymmärrä, miksi Sergio Perez jatkaa Max Verstappenin tallitoverina ensi vuonna.

– Minulla on paras kausi kaikista kuljettajista sen jälkeen, kun Toro Rosso ja AlphaTauri aloittivat F1:ssä 15 vuotta sitten, eikä minua palkita nousulla korkeammalle.

Gasly kertoi ranskalaiselle TV-yhtiölle Canal+:lle haastattelussa, että hän on erityisen järkyttynyt siitä, että hänet on jätetty huomiotta meksikolaisen Perezin hyväksi.

– On totta, että se on toisaalta surullista ja hieman turhauttavaa, mutta toisaalta näin se on. On asioita, jotka eivät ole minun käsissäni.

Gaslyllä ei ole kovin positiivista sanottavaa Perezistä

– Red Bull jatkaa mieluummin Sergion kanssa. Mutta viime viikonloppuna Zandvoortissa hän putosi Q1:ssä ja sijoittui kahdeksanneksi kierroksen tallitoverinsa jälkeen ja Verstappen valittiin GP:n parhaaksi kuljettajaksi.

– On totta, että kun näet joitain esityksiä, on asioita, joita emme todellakaan ymmärrä. Mutta minä en ole se, joka tekee päätökset.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1