Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon Hall of Fame sai 16 uutta jäsentä

Bill Russell Hall of Famen jäsen koripallo
AOP

Koripallon Naismith Memorial Basketball Hall of Fame sai viime yönä 16 uutta jäsentä.

Bill Russell nimettiin jo toistamiseen Hall of Fameen. Yksi kaikkien aikojen pelaajista nimettiin mukaan jo vuonna 1975 pelaajana ja nyt hän sai kunnian valmentajana. Hän on vasta viides pelaaja, joka on saanut kunnian sekä pelaajana että valmentajana.

Tutuista nimistä kunniagalleriaan pääsivät myös Boston Celticsin legenda ja NBA-mestari Paul Pierce, kaksinkertainen NBA-voittaja Chris Bosh, Ben Wallace, Chris Webber, Toni Kukoc sekä yhdeksänneksi eniten voittoja valmentanut Rick Adelman.

Muita valittuja ovat Villanovan valmentaja Jay Wright, kaksinkertainen WNBA-mestari Yolanda Griffith ja kolminkertainen WNBA:n MVP Lauren Jackson. Lisäksi mukaan pääsivät Val Ackerman, Cotton Fitzsimmons, Howard Garfinkel, Clarence Jenkins, Bob Dandridge sekä Pearl Moore.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo