Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Tampereen Pyrintö hankki yli 2-metrisen jenkkivahvistuksen

Pyrintö palkkasi amerikkalaisvahvistuksen
AOP

Tampereen Pyrintö tiedottaa tehneensä yksivuotisen pelaajasopimuksen Devante Fosterin kanssa. Fosters on 23-vuotias Atlantasta kotoisin oleva koripalloilija, joka pelasi viime kaudella BC Olimpi Tbilisin joukkueessa Georgiassa. Viime kausi oli yhdysvaltalaisen ensimmäinen ammattilaisena ja hän kirjautti 21 ottelussa pistekeskiarvon 11,6 sekä 8,1 levypalloa ottelua kohden.

– Etsimme joukkueeseemme urheilullisuutta ja ulottuvuutta, ja näitä ominaisuuksia Devante meille myös tuo, Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen sanoo seuran tiedotteessa.

Jopa 206 senttisen laiturin uskotaan pärjäävän Korisliigassa hyvin erityisesti korinaluskamppailuissa:

– Devante tuo pituutensa ja urheilullisuutensa voimaa korinalus- ja levypallopeliimme, mutta uskon Devanten yllättävän vastustajia myös monipuolisella pallollisella osaamisellaan, Sopanen jatkaa.

Pyrinnöllä on vielä tehtävää sopimusrintamalla ennen kauden alkua, sillä tällä hetkellä seuralla on aktiivinen sopimus yhteensä 8 pelaajan kanssa. Joukkueen kauden on määrä alkaa 2. lokakuuta Loimaan Bisonsin vieraana. Ensimmäinen kotiottelu on paikallisvastustaja BC Nokiaa vastaan 6. lokakuuta.

Lähde: Seuran tiedote

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo