Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Salon Vilppaalle tappio Mestarien liigan karsintaturnauksessa

Salon Vilppaan Mikko Koivisto
AOP

Salon Vilpas koki tappion Romanian Cluj-Napocalle FIBA:n Mestarien liigan karsintaturnauksen ensimmäisellä kierroksella. Ateenassa järjestetyssä turnauksessa Cluj-Napoca vei voiton Vilppaan ensimmäisessä Euro-pelissä 106-97.

Cluj-Napoca lähti karkumatkalle heti ensimmäisessä neljänneksessä. Joukkue eteni nopeasti viiden pisteen johtoon, ja pysyi johtoasemassa koko neljänneksen. Romanialaisjoukkue johti peliä pistein 30-17 neljänneksen loputtua.

Toisella neljänneksellä Vilpas kuitenkin palasi peliin ja laittoi Cluj-Napocalle hanttiin. Vilppaan pelaajat tykittivät kolmosia ja nousivat neljänneksen lopussa tasoihin. Puoliajalle mentiin tilanteessa 48-48.

Toisen puoliajan alussa Vilpas oli vahvasti mukana. Cluj-Napoca lähti kuitenkin viimeiselle neljännekselle sellaisella vauhdilla, että suomalaisjoukkue ei pystynyt vastaamaan siihen. Cluj-Napoca pussitti viimeisessä neljänneksessä 10 pistettä suomalaisjoukkuetta enemmän ja vei koko pelin kotiin 106-97.

Vilppaan parhaat pistemiehet olivat Juho Nenonen 23 pisteellä sekä Marcus LoVett Jr 22 pisteellä.

Cluj-Napocan vahvuus oli tiedossa jo ennen pelin alkua.

– Cluj-Napoca on erittäin aktiivinen ja aggressiivinen vastustaja niiden videoiden perusteella, mitä olemme heistä saaneet. Meidän on oltava todella valmiita siihen fyysiseen haasteeseen ja saatava sekä levypallopelaaminen että oma hyökkäys siihen kuntoon, että voimme kamppailla ottelun voitosta, valmentaja Sami Toiviainen arvioi ennen peliä.

Karsintaturnauksessa pelataan paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen, eivätkä Vilppaan pelit enää jatku. Cluj-Napoca saa vastaansa ateenalaisen Peristerin. Kyseisen ottelun voittaja etenee karsintaturnauksen finaalin, jonka voittaja pääsee lohkovaiheeseen.
Lohkossa odottavat Hapoel Holon (Israel), Brindisi (Italia) sekä Darüşşafaka (Turkki) ja se käynnistyy lokakuussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo