Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-asiantuntija David Coulthard ei arvosta Yuki Tsunodan kommentteja: “Miltä planeetalta hän on?”

David Coulthard F1-asiantuntija
AOP

AlphaTauri julkaisi taannoin jatkosopimukset kummankin tämän kauden kuskinsa, Pierre Gaslyn ja Yuki Tsunodan kanssa. Tsunoda kommentoi myöhemmin olleensa yllättynyt jatkosopimuksestaan ja sillä kommentilla hän suututti F1-asiantuntija David Coulthardin.

Nuori japanilaiskuljettaja Yuki Tsunoda kertoi järkyttyneenä jatkosopimuksestaan ja totesi, ettei hän ollut vakuuttunut omasta suorituksestaan ​​debyyttikaudellaan. Japanilainen kiitti kuitenkin talliaan ja pahoitteli rahoja, jotka hän oli kolariensa vuoksi tuhlannut tallin varoista.

Puhuessaan Channel 4:n ohjelmassa entinen F1-kuski David Coulthard kertoi hämmästyneensä Tsunodan kommenteista.

– Miltä planeetalta hän on? Mielestäni hänen pitäisi pakata laukkunsa ja mennä kotiin. Tämä ei ole kilpa-ajajan ääni, skotlantilainen totesi.

Coulthardin keskustelukumppani Tom Clarkson oli eri mieltä ja tarjosi erilaisen näkemyksen.

– Pidän tästä rehellisyydestä. Hän näyttää yllättyneeltä ja minä pidän tuosta rehellisyydestä, Clarkson puolusteli Tsunodaa.

Coulthard sen sijaan oli valmis passittamaan Tsunodan kotimatkalle ensi kauden jälkeen.

– Jos olisin hän, ostaisin lentolipun nyt alennuksella. Ensi vuoden jälkeen hänellä ei ole paikkaa Formula 1:ssä, skotlantilainen täräytti.

Tsunoda on kuljettajien MM-kisassa sijalla 14 18 pisteellään. Tallitoveri Gasly on japanilaisen edellä sijalla yhdeksän 66 pisteellään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1