Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-asiantuntija David Coulthard ei arvosta Yuki Tsunodan kommentteja: “Miltä planeetalta hän on?”

David Coulthard F1-asiantuntija
AOP

AlphaTauri julkaisi taannoin jatkosopimukset kummankin tämän kauden kuskinsa, Pierre Gaslyn ja Yuki Tsunodan kanssa. Tsunoda kommentoi myöhemmin olleensa yllättynyt jatkosopimuksestaan ja sillä kommentilla hän suututti F1-asiantuntija David Coulthardin.

Nuori japanilaiskuljettaja Yuki Tsunoda kertoi järkyttyneenä jatkosopimuksestaan ja totesi, ettei hän ollut vakuuttunut omasta suorituksestaan ​​debyyttikaudellaan. Japanilainen kiitti kuitenkin talliaan ja pahoitteli rahoja, jotka hän oli kolariensa vuoksi tuhlannut tallin varoista.

Puhuessaan Channel 4:n ohjelmassa entinen F1-kuski David Coulthard kertoi hämmästyneensä Tsunodan kommenteista.

– Miltä planeetalta hän on? Mielestäni hänen pitäisi pakata laukkunsa ja mennä kotiin. Tämä ei ole kilpa-ajajan ääni, skotlantilainen totesi.

Coulthardin keskustelukumppani Tom Clarkson oli eri mieltä ja tarjosi erilaisen näkemyksen.

– Pidän tästä rehellisyydestä. Hän näyttää yllättyneeltä ja minä pidän tuosta rehellisyydestä, Clarkson puolusteli Tsunodaa.

Coulthard sen sijaan oli valmis passittamaan Tsunodan kotimatkalle ensi kauden jälkeen.

– Jos olisin hän, ostaisin lentolipun nyt alennuksella. Ensi vuoden jälkeen hänellä ei ole paikkaa Formula 1:ssä, skotlantilainen täräytti.

Tsunoda on kuljettajien MM-kisassa sijalla 14 18 pisteellään. Tallitoveri Gasly on japanilaisen edellä sijalla yhdeksän 66 pisteellään.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1