Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

IS: Suomen MM-rallissa jälleen vaarallista katsojakäyttäytymistä

Jyväskylän MM-ralli 2021
AOP

Osa yleisöstä on käyttäytynyt vaarallisesti Suomen MM-rallissa. Jotkut katsojista ovat olleet turhan lähellä ohikiitäviä ralliautoja, ja ihmisiä on ylipäätään ollut väärissä katselupaikoissa.

Tällaisesta käyttäytymisestä on havaintoja erikoiskokeilta ja tätä todistavat myös televisio- ja uutiskuvat. Ongelmat vahvisti Ilta-Sanomille myös kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen. Hänen mukaansa yleisön käyttäytyminen on teettänyt järjestäjille todella paljon töitä. Tarkiaisen mukaan järjestäjillä on kuitenkin erittäin hyvät valmiudet vääränlaisen käyttäytymisen ehkäisemiseen ja kontrollointiin.

Tarkiaisen mukaan ongelmia aiheuttavat pääasiallisesti liian innokkaat ulkomaalaiset katselijaryhmät.

– Siellähän on nyt sitä sakkia liikkeellä, erityisesti ulkomaalaista porukkaa. He tekevät niin, että he pysyvät piilossa siihen asti kun kaikki etuautot ovat erikoiskokeella menneet. Sitten kun kilpa-autot tulevat, he siirtyvät lähemmäs tietä.

– Siellä otetaan rohkeista paikoista valokuvia. Näihin pystytään aika hyvin puuttumaan, mutta ainahan sieltä tulee yllätyksiä, koska emme näe joka paikkaan yhtä aikaa, Tarkiainen kertoo.

Järjestäjien turvallisuusohjeiden noudattamista katsomopaikoista puoltaa entisestään se, että osa erikoiskokeista on tänä vuonna ollut hämärässä ja pimeässä.

MM-sarjasta löytyy vuosien varrelta erittäin valitettavia onnettomuuksia, joissa on ollut osallisena katsojia ja sivullisia. Useassa tapauksessa on tullut myös kuolonuhreja.

Lähde: Ilta-Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli