Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

IS: Rallitähti Sébastien Ogier jälleen ongelmissa sääntörikkeittensä vuoksi

Sébastien Ogier Toyota Katalonian MM-ralli
AOP

Toyotan tähtikuski Sébastien Ogier törttöili jälleen WRC-osakilpailussa, tällä kertaa Katalonian MM-rallissa. Kyseessä oli jo kauden neljäs MM-ralli, jossa ranskalainen sai sakkoja sääntörikkeistään.

Toyotan Sébastien Ogier on saanut mojovat sakot viikonlopun Katalonian MM-rallin tapahtumista. Lauantaina Ogier ei ollut pitänyt kypärän suojahupun kaulusta asiamukaisesti ajopuvun sisällä. Tuomaristo mätkäisi sääntöjen rikkomisesta ranskalaiselle 200 euron sakot.

Sunnuntaina oli uuden rangaistuksen vuoro, kun Ogier oli törttöillyt yleisellä tiellä lauantai-iltana. Tuomariston mukaan Ogier oli siirtomatkalla ohittanut edessä olleen auton oikealta puolelta ja jatkanut matkaa pysähtymättä ohi poliisin tarkastuspisteen.

Ogier sai erikseen poliisilta sakot molemmista rikkomuksista.

MM-rallin tuomaristo kuuli Ogieria ennen omaa päätöstä. Ranskalainen myönsi ohittaneensa edellä ajaneen auton oikealta puolelta ja pahoitteli tapahtunutta. Ogier väitti, ettei hän ollut ymmärtänyt poliisin pysähtymismerkkejä, vaan luuli heidän ohjanneen ralliautoja ohi liikenneruuhkan.

Päätöksessä tuomaristo muistutti, että kuljettajien tulee noudattaa paikallisia liikennesääntöjä. Ranskalaiselle langetettiin tapahtuneesta 2 000 euron sakko, joten viikonlopun rallista tuli maksettavaa yhteensä 2200 euroa.

Ogier ei ole ensimmäistä kertaa tuomariston edessä. Kauden avauksessa Monte Carlossa Ogier sai sakot ajamisesta kypäränremmi auki. Suomen MM-rallissa lokakuun alussa remmi pysyi kiinni, mutta se oli huomattavan löysällä, josta tuomaristo muistutti uusilla sakoilla.

Kroatian MM-rallissa huhtikuun lopussa Ogier törttöili Zagrebin liikenteessä ja sai peräti 7 000 euron sakot. Ranskalainen oli törmännyt siviiliauton kanssa ja poistunut onnettomuuspaikalta, vaikka edessä seissyt poliisi oli estänyt häntä.

Lähde: Ilta-Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli